Starmine Rummy Pocket
Videó beküldése

Starmine Rummy Pocket társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A Starmine Rummy Pocket egy nagyszerű társasjáték, 1 - 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 20 perc. A társast, 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés és a solitaire mechanizmusokra.

Angol:
Starmine Rummy Pocket is a card game from Japan for one or two players. The players are trying to set off fireworks all at once until the finale with a Starmine. This is a...

A Starmine Rummy Pocket egy nagyszerű társasjáték, 1 - 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 20 perc. A társast, 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés és a solitaire mechanizmusokra.

Angol leírás

Starmine Rummy Pocket is a card game from Japan for one or two players. The players are trying to set off fireworks all at once until the finale with a Starmine. This is a firework trick which is made by arranging the sections.

Starmine Rummy Pocket is part of a series of pocket games for 1-2 players, produced by the publisher JUGAME STUDIO (ジュゲムスタジオ). Currently, there is no plan to produce a larger game of Starmine Rummy.
user summary

A lot of fireworks are shot off incessantly. The sound of the whistle and the smoke and the light and the roar which roars far above the expectation.

A starmine is a firework display that features a series of fireworks that are connected together. As a pyrotechnist, you aim to create the most memorable starmine of all.

The starmine consists of three columns (opening, main and finale). Place the firework card combinations in all three rows to complete the starmine. It is important to take your time to collect all the cards in order to create the best starmine, but the highlight of the starmine is the continuous firing! You can't just sit back and collect fireworks, because your rivals will be setting them off one after another. Try to complete your fireworks before the deck runs out and all the fireworks are set up.

フィナーレまで一気に花火を打ち上げろ。 役を揃えてつくる仕掛け花火。

多数の花火を絶え間なく打ち上げる。
鳴り続ける笛の音と立ち込める煙。そして予想よりもはるか上空に轟く光と轟音。

スターマインは、複数の花火を連結して打ち上げる、連射が特徴の仕掛け花火です。
あなたは花火職人として、誰よりも心に残るスターマインの打ち上げを目指します。

スターマインは、3つの列(オープニング、メイン、フィナーレ)で構成されます。
3つ全ての列に花火カードを組み合わせを配置してスターマインを完成させましょう。

より良いスターマインを完成させるには、じっくりカードを集めることが大切ですが、スターマインは連射が見どころ!ライバルも次々に花火を設置していくため、ゆっくりと花火を集めてばかりはいられません。 山札が尽き、全ての花火が設置されてしまう前に花火を完成させ、ライバルよりも印象的なスターマインを打ち上げましょう。

publisher's summary

Kategória: Kártyajáték
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés, Solitaire

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Starmine Rummy Pocket társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 20 perc
 • Játékosok:  1 - 2
 • Ajánlott életkor:  9+
 • Tervező:  Yu Maruno (丸野優)
 • Illusztrátor:  Yu Maruno (丸野優)
 • Kiadók:  JUGAME STUDIO (ジュゲムスタジオ)
 • Elérhető nyelvek:  japán

Kiadások

 • Japanese pocket edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 6 cm x 9 cm x 1.4 cm
  • Súly: 0.1 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Starmine Rummy Pocket társasjátékhoz