Stargrunt
Videó beküldése

Stargrunt

Társasjáték, 1990
Értékelem!

A Stargrunt egy remek társasjáték, 2 - játékos részére. A játékmenet erősen épít a kockadobás és a váltakozó fázisok mechanizmusokra.

Angol:
From the back of the rules book; STARGRUNT is a rules system for Small-Unit miniatures battles in a Science-Fiction environment. It is usable for Any background storyliune, and...

A Stargrunt egy remek társasjáték, 2 - játékos részére. A játékmenet erősen épít a kockadobás és a váltakozó fázisok mechanizmusokra.

Angol leírás

From the back of the rules book;

STARGRUNT is a rules system for Small-Unit miniatures battles in a Science-Fiction environment. It is usable for Any background storyliune, and with almost any range of 25mm (or 15mm) miniture figures.

Rules are included for Infantry, Combat Vehicles, Air Support, Inderect Fire and lots more.

User Description;
Stargrunt is a generic set of rules for Squard level SF wargames, which means each side have few units of about ten figures in each with a few vehicles. The rules use poly dice, from d4 to d12 to repersents the experence level of each troop type and inchies for movement and range.

The rules are usable with any ranges of miniatues and thier are some recommedations in the rules since GZG miniatures and vehicle ranges was not that big when the rules was publishied in 1990.

Re-implemented by:

Stargrunt II

Kategória: Sci-Fi, Háború, Miniatűrök
Mechanizmus: Kockadobás, Váltakozó fázisok

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Háború

A társasjáték témájának fontos része a háború, a különböző csaták és harcok!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Stargrunt társasjáték és kiegészítői (1)

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Jon M. Tuffley
  • Kiadók:  Ground Zero Games
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First Edition
    • Kiadás éve: 1990
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Stargrunt társasjátékhoz