Starcide
Videó beküldése

Starcide

Társasjáték, 2019
Értékelem!

A Starcide egy remek társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kockadobás és a measurement movement mechanizmusokra.

Angol:
A fast-paced, action, skirmish wargame in 32mm scale, set in a dystopian science-fantasy universe. Starcide reaches between the realms of sci-fi and fantasy with a dazzling...

A Starcide egy remek társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kockadobás és a measurement movement mechanizmusokra.

Angol leírás

A fast-paced, action, skirmish wargame in 32mm scale, set in a dystopian science-fantasy universe. Starcide reaches between the realms of sci-fi and fantasy with a dazzling variety of factions to select from including:

Legion of the Black Sun (blood-thirsted vampires and Soul-rending necromancers), Empire of Man (Unified Noble Houses of mankind) , Na'vo (cold-blooded reptiles), Prometheans (a human-like Psionic race), and the Locust (deadly insectoids with biotechnological space travel).

—description from the publisher

Kategória: Sci-Fi, Háború, Miniatűrök
Mechanizmus: Kockadobás, Measurement Movement

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Háború

A társasjáték témájának fontos része a háború, a különböző csaták és harcok!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Prodos Games, Ltd
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Starcide társasjátékhoz