Star Worlds CCG
Videó beküldése

Star Worlds CCG társasjáték

társasjáték, 2013
Értékelem!

A Star Worlds CCG egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és a pakli tervezés mechanizmusokra.

Angol:
Star Worlds is a collectible card game, where a player takes a role of a commander of a space fleet. A player starts the game with a base and 50-card deck. The base can produce...

A Star Worlds CCG egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és a pakli tervezés mechanizmusokra.

Angol leírás

Star Worlds is a collectible card game, where a player takes a role of a commander of a space fleet.

A player starts the game with a base and 50-card deck. The base can produce certain types of units, which in turn can produce other types of units. In addition to this a player can play characters and put light spaceships directly into play from his or her hand.

Spaceships can be divided into many categories: some of them can attack other spaceships, other recover used cards or cover key units from enemy fire, deliver ammunition onto the battlefield.

Once a player has gathered enough units, he or she can attack their opponent’s base. If the player’s base is destroyed, the other player wins the game. Another way to win the game is to collect twelve strategic points, produced by strategic objects. The third way includes the defense of the base until the opponent will run out of cards in their deck.

The creator and designer of the game is Vladimir Kravchenko.

The first set consists from 110 cards, 55 for each of two factions.

Kategória: Kártyajáték, Sci-Fi, Gyűjthető tartozékok, Repülés
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Star Worlds CCG társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Tervező:  Vladimir Kravchenko
 • Kiadók:  Hobby World
 • Elérhető nyelvek:  orosz

Kiadások

 • Russian first edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 6.8 cm x 11 cm x 2.6 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Star Worlds CCG társasjátékhoz