Star Fleet Cards
Videó beküldése

Star Fleet Cards társasjáték

társasjáték, 2001
Értékelem!

A Star Fleet Cards egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók és a pakli tervezés mechanizmusokra.

Angol:
This is non-collectible card game of spaceship combat set in the Star Trek universe. It is heavily inspired by the hex-and-counter game Star Fleet Battles. It is limited to a...

A Star Fleet Cards egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók és a pakli tervezés mechanizmusokra.

Angol leírás

This is non-collectible card game of spaceship combat set in the Star Trek universe. It is heavily inspired by the hex-and-counter game Star Fleet Battles. It is limited to a duel between two ships.

Each player gets a unique deck of cards that represents actions that their type of ship can make. Each turn players play cards based on how much energy their ship can still produce. At the point in the game when one players ship can no longer produce energy and therefore not play cards, that ship is considered defeated/destroyed and is considered the loser.

Kategória: Kártyajáték, Sci-Fi, Háború
Mechanizmus: Egyidejű akciók, Pakli tervezés

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Háború

A társasjáték témájának fontos része a háború, a különböző csaták és harcok!

Star Fleet Cards társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Ajánlott életkor:  12+
  • Tervező:  Andrea Nini
  • Kiadók:  (Web published)

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Star Fleet Cards társasjátékhoz