Space Pirates
Videó beküldése

Space Pirates társasjáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

A Space Pirates egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 15 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 4 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a kockadobás és a verseny mechanizmusokra.

Angol:
"Infinite space awaits you! Unknown planets are calling to you with treasures and adventures. Now you can find out what the life of a real space pirate is like, searching for...

A Space Pirates egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 15 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 4 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a kockadobás és a verseny mechanizmusokra.

Angol leírás

"Infinite space awaits you! Unknown planets are calling to you with treasures and adventures. Now you can find out what the life of a real space pirate is like, searching for hidden treasures and even fighting battles to get more loot. It's worth taking the risk for the fantastic treasures, because their magic power can come in handy on your journey. But watch out, use them wisely!"

—description from the publisher

In Space Pirates the players are pirating astronauts who each turn roll a special die to determine their next destination. Reaching a yet unexplored planet is rewarded by a special treasure.
Each treasure may have a hidden special bonus action, which help the players navigate to harder-to-reach planets, evade asteroid fields, or even give an advantage in case of a fight when a meeting another pirate.
The game ends when all treasures are found, the player with the most treasure being the winner.

Kategória: Sci-Fi, Gyerek játék, Kalóz
Mechanizmus: Kockadobás, Verseny

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Space Pirates társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  10 - 15 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  4+
 • Illusztrátor:  Beatrix Bohony
 • Kiadók:  Marbushka
 • Elérhető nyelvek:  cseh, holland, francia, német, magyar, lengyel, portugál, orosz, spanyol, szlovák

Kiadások

 • Marbushka multilingual edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 21 cm x 21 cm x 3 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Space Pirates társasjátékhoz