Souvenirs
Videó beküldése

Souvenirs

Társasjáték, 2020
Értékelem!

A Souvenirs egy remek társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és az egyidejű akciók mechanizmusokra.

Angol:
Souvenirs is a card game in which players collect valuable collections of travel souvenirs. There is a row of open souvenir cards on the table (one card more than there are...

A Souvenirs egy remek társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és az egyidejű akciók mechanizmusokra.

Angol leírás

Souvenirs is a card game in which players collect valuable collections of travel souvenirs.
There is a row of open souvenir cards on the table (one card more than there are players in the game). Each player has a set of hand cards. In each turn, players select a hand card that marks the souvenir they would like to collect. Cards are revealed simultaneously. If a player was the only one who chose a certain souvenir, they can collect it; the unclaimed souvenirs are cleared and can reappear later. When a player has collected a certain set of souvenirs, they can claim a mission card.
At the end of the game (when there aren't enough souvenirs left for a new round, or when all mission cards are claimed.

Scoring is for each souvenir, for claimed mission cards and for certain preferences of each player (each player has a favorite continent, for example). Highes score wins.

Kategória: Utazás
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Egyidejű akciók

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Sofia Moya
  • Illusztrátor:  Sofia Moya
  • Kiadók:  Ludens Games
  • Elérhető nyelvek:  spanyol

Kiadások

  • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: spanyol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Souvenirs társasjátékhoz