Sorcerer: A Strategy Card Game
Videó beküldése

Sorcerer: A Strategy Card Game

Társasjáték, 2015
Értékelem!

A Sorcerer: A Strategy Card Game egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő 30 - 90 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a kártya húzás, a kockadobás, a merj és nyerj és a pakli építés mechanizmusokra. A Sorcerer egy dark fantasy 2-4...

A Sorcerer: A Strategy Card Game egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő 30 - 90 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a kártya húzás, a kockadobás, a merj és nyerj és a pakli építés mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A Sorcerer egy dark fantasy 2-4 játékos részére a Star Realms alkotóitól. Egyesíti egy stratégiai kártyajáték és egy taktikus társasjáték elemeit, amivel egy teljesen új játékélményt ad. Minden játékalkalommal egy egyedi varázslót hozol létre, a karakter pakli, az eredet pakli és a terület pakli kombinációjával. Keverd össze a lapokat, hogy megformáld a grimoire-od (ami tartalmazza a sötét mágiát és az ördögi szolgáidat) és már játszhatsz is!

Minden paklihoz tartozik egy képesség kártya. Együtt mutatják meg az igazi nevedet. Például, te lehetsz Ariaspes, az Outcast Sanctuary démonológusa.

Minden körben a játékosok váltakozva költenek varázslatokra, kártyákat húznak, energiát szereznek vagy kijátsszák a kis szolgáikat.

Három különböző csatatér található a játékban, amelyek a viktoriánus London különböző szekcióit képviselik. Ha egy szolgát játszol ki, el kell döntened, hogy melyik harctérre teszed. Ő csak ezen a területen fog tudni támadni és használni a képességeit. Ha később mégis úgy döntesz, hogy máshol lenne szükséged rá, elkölthetsz egy akciót, hogy átmozgasd egy szomszédos csatatérre.

Miután minden játékos akciót elköltöttek, a csatlósaitok harca következik; dobjatok a harci kockákkal, a támadásuknak megfelelően, sebezzétek meg vagy pusztítsátok el az ellenség csatlósait vagy foglaljátok el magát a csatateret. Ha háromból kettő csatateret elfoglalsz, megnyered a játékot!

Forrás: Szellemlovas
3 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 14 990 Ft-tól
 • 3 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Kockajáték, Horror, Harc, Ősi, Mitológia
Mechanizmus: Akció pontok, Kártya húzás, Kockadobás, Merj és nyerj, Pakli építés

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Sorcerer: A Strategy Card Game társasjáték videók (5)

Kommentek

A Sorcerer: A Strategy Card Game társasjáték és kiegészítői (19)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 90 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Peter Scholtz
 • Illusztrátor:  Alena Kubíková, Vašek Pěnčík, Pavel Širůček, Jan Drenovec, Peter Scholtz
 • Kiadók:  White Wizard Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Sorcerer: A Strategy Card Game társasjátékhoz