Smiley Games
Videó beküldése

Smiley Games társasjáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

A Smiley Games egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a memória és a minta felismerés mechanizmusokra.

Angol:
Smiley Games uses six different smiley cards (happy, angry, wink, sad, surprised, in love) in six different colors (orange, blue, yellow, green, violet, red) — along with special...

A Smiley Games egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a memória és a minta felismerés mechanizmusokra.

Angol leírás

Smiley Games uses six different smiley cards (happy, angry, wink, sad, surprised, in love) in six different colors (orange, blue, yellow, green, violet, red) — along with special dice — for five different games that stimulate memory, reflexes and visual perception, while also requiring strategy, observation and concentration.

GAME 1: Find it! Be the first player to reach the target number of cards by pointing the right card the fastest.

GAME 2: That's mine! Win the highest number of cards by putting your hand first on a matching card.

GAME 3: Shout! Win the highest number of cards by shouting the name of the player who has a card matching an element of your own card.

GAME 4: Domino. Be the first player to run out of cards by playing a variant of the game Domino.

GAME 5: The last one! Be the first player to run out of cards by discarding matching color or facial expression smileys.

Play and smile!

Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 3 199 Ft-tól
 • -24%-1 007 Ft

Kategória: Kártyajáték, Partijáték, Idő alapú, Gyerek játék, Memória
Mechanizmus: Pakli tervezés, Memória, Minta felismerés

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Smiley Games társasjáték videók (1)

Kommentek

Kommentek

 • saxomusic

  2019-07-25 11:20:43

  Leginkább a Grabolohoz hasonlító játék smiley-kal. :) Ez a játék is kerek fémdobozának köszönhetően kis helyen elfér, így könnyedén bárhova magunkkal vihetjük. Utazó játéknak tökéletes. A játékhoz háromféle típusú, kerek alakú kártyákat kapunk, plusz két dobókockát. Ezzel a kis játékkal 5 különböző játékot is játszhatunk. Az első típusú játék: a hatféle háttérszínű smiley kártyákat kirakjuk véletlenszerűen az asztalra, és a két kockával egy szín és smiley kombinációt dobunk. A feladat, minél előbb megtalálni a kidobott kombinációnak megfelelő kártyát. Az a játékos győz, aki elsőnek gyűjt össze egy bizonyos mennyiségű kártyát. A Grabolohoz képest ezt megcsavarták annyival, hogy ha kidobunk egy olyan kombinációt, amit már valaki megtalált, és emlékszünk arra, hogy kinél volt, elrabolhatjuk tőle a kártyát. Így a memóriánkat is megdolgoztatva. A többi játékvariáns is épít a gyors reagálási képességekre: a második variánsnál akkor szerezhetünk meg egy kártyát középről, ha az előttünk lévő kártyákon ugyanaz a szín vagy smiley szerepel. A harmadik vatiáns hasonlít a Jungle Speedhez: ha valaki ugyanolyan színű vagy smiley kártyát fordít, mint ami előttünk van, kiabálni kell a nevét. A negyedik variánsban dominószerű játékot, az ötödikben pedig UNO-szerű játékot játszhatunk a kártyákkal a speciális lapkák segítségével.

  A játék során bármelyik játékvariánst kibőíthetjük azzal, hogy a megszerzett kártyán szereplő érzelmet utánozni kell. Így játékosan megtaníthatjuk gyermekeinknek az alap érzelmeket, valamint kitűnően fejleszti a memóriát, a koncentrációt, a reflexet, a gyors megfigyelést, és a stratégiai érzéket. Ötletes kis játék, a gyerekek imádják. :)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 30 perc
 • Játékosok:  2 - 10
 • Ajánlott életkor:  5+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Emanuele Pessi
 • Kiadók:  FoxMind, Game Factory, Creativamente
 • Elérhető nyelvek:  angol, francia, német, olasz

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
 • Game Factory French/German/Italian edition
  • Nyelv: francia

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Smiley Games társasjátékhoz