Smash Up
Smash Up
Smash Up
Smash Up
Videó beküldése

Smash Up társasjáték

társasjáték, 2012
Értékelem!

A Smash Up egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játékot 2013-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés, a...

A Smash Up egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játékot 2013-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés, a kártya húzás, a terület befolyásolás/irányítás és a vedd el mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Mi történik, ha a világ meghódítására törekszik mindenki? Ebben az esetben a mindenki a kalózoktól kezdve a nindzsákon át az űrlényeken keresztül egészen a robotokig mindenkit jelent. Vajon melyik csoportosulás éri el célját és hódítja meg az univerzumot?

A káosz játéka

A Smash Up egy kártyajáték, melyben 2-4 fő küzd a világot jelentő pontokért. A győzelemért lényeket kell kijátszanotok a különböző helyszínekre, valamint eseménylapokkal is megbolygathatjátok a játékot. A Smash Up egy gyors és rendkívül vicces játék, aminek a szabálymagyarázata is igen egyszerű. Egy komolyabb partijátéknak tökéletes választás olyan csapatok számára, akik azért szeretnek stratégiázni, taktikázni.
A játék kezdetekor mindenkinek össze kell állítania a saját pakliját. Ehhez a nyolc frakcióból kell kiválasztani kettőt és össze kell keverni őket. Ezzel mindenki két csoport lapjait használja majd egy negyven lapos paklit alkotva. Bármilyen kombináció elképzelhető. Mindegyik egyedi képességekkel bír és más taktikát igényel. A dinók az erős lényekkel pusztítanak, a robotokból rengeteg van, a kalózok mindenhol megjelennek, a varázslók meg könnyen manipulálják a kártyák húzását és kijátszását. Robotnindzsák? Űrlény dinoszauruszok? Trükkös zombik? Mágikus kalózok? Hajrá!
A paklik összeállítása után még ki kell helyeznetek néhány bázist az asztalra. Ezek elfoglalásáért fogtok harcolni. Űrhajó, Tortuga, pláza, varázslóiskola és így tovább. Mind-mind más előnyökkel szolgál és különböző mennyiségű győzelmi pontot adnak.

Zúzzuk neki!

A saját körödben kijátszhatsz a kezedből egy lényt, egy akciót vagy akár mindkettőből egyet.
A lényeket valamelyik bázis mellé kell helyezni, aki ezután harcolni fog a területért. Minden lénynek van egy erőértéke, ami annál jobb, minél nagyobb. Például egy egyszerű sétáló halott kettes erejű, míg a hatalmas dinók akár hetes erővel is bírhatnak.
Persze nem csak az erő számít, hanem a képességek is. Például a sírásó segítségével visszavehetsz egy már eldobott lényt a kezedbe, vagy itt van a kronomágus is, akivel még egy akciót kijátszhatsz a körben.
Az akciók egyszer használatos lapok. Kijátszod, aktiválódik és már el is dobod. A nindzsák füstbombájával elrejtheted a támadások elől a lényeidet egy körig, az idegenek inváziójával áthelyezheted az egyik lényedet, a zombik sírásása egy eldobott lapot visszaad, a varázslók idézésével lehelyezhetsz plusz egy lényt, vagy a trükkmesterek elaltathatnak egy játékost. Ez csupán néhány példa a számos lap és lehetőség közül.
A kártyák kijátszása után meg kell vizsgálnod, hogy miként is állnak a bázisok. Mikor elegendő lény összegyűlt valamelyik bázisnál, pontoznotok kell. Hogy mennyi jelenlévő erőre van szükség ehhez, az a területtől függ. Például Tortugához minimum 21 pont kell az értékeléshez. Akinek a legtöbb ereje van a bázisnál, az kapja a kártyán szereplő baloldali pontot. A második helyezett a középső pontot szerzi meg, míg a harmadik a jobboldalit. Tortuga esetén a győztes négy, a második három, míg a harmadik helyezett két pontot szerez.
Aki előbb gyűjt össze 15 pontot, az meghódította a világot. Gratulálunk!

A doboz tartalma

160 kártyalap (20 mind a 8 csoportnak), 16 báziskártya és a szabálykönyv.

A szenzációs fejetlenség

A Smash Up egy nagyon jó kártyajáték. A téma nem egyedi, de a kivitelezés és az a groteszk humor nagyot dob a hangulaton. Csak képzeljük el ahogy a plázába betörnek a kalózok és megütköznek az űrlényekkel, de eltapossa őket egy lézerekkel felfegyverzett dinoszaurusz! Az biztos, hogy az asztalnál jókat fogtok kacarászni.
A csoportok szépen elkülönülnek egymástól. Remekül érezzük a tipikus sablonosztályokat, ami csak a játék előnyére válik. Ezt tovább fokozza a külalak, ami szintén elsőrangú.
A játékot nagyon könnyű megtanítani másoknak, igaz mély taktikázásra is alkalmas a Smash Up. A játékosok közti interakció nagy, hisz’ erről szól a játék.
Zombik, robotok, űrlények, gyertek elő! Ideje felforgatni a világot!

Angol nyelvű szabálykönyv

Forrás: Szellemlovas
2 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 13 990 Ft-tól
 • 2 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Sci-Fi, Humor, Kalóz, Zombi
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Pakli tervezés, Kártya húzás, Terület befolyásolás/irányítás, Vedd el, Card Play Conflict Resolution, RES-22 Kill Steal, Változó setup, Deck Construction

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Smash Up társasjáték vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Smash Up társasjáték videók (7)

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • Csiracsirke

  2021-05-27 12:34:23

  A Smash up egy laza kártyajáték 2-4 fő részére a játék kezdetén ki kell válogatnunk a 8 db frakciót külön paklikba ezek közül emlitenék meg párat: kalózok, zombik, ufók, robotok. Ezekből a paklikból minden játékosnak 2-t kell választaniuk így megalkotva a saját paklijukat, vicces kombinációkat tudunk így alkotni. A saját paklinkban a két frakción kívül akciókártyákat is találunk. Az összekevert és magunk elött elhelyezett pakliból 5 lapot kell felhúznunk ha nem tetszik a paklinkba keverve újból húzhatunk. A játék folyamán helyszínekért megy a harc ezeken a helyszínkártyákon számokat találunk egymás mellett amiket az első második és harmadik helyezett vihet magával győzelmipontként. A helyszínlapkákon van egy szükséges erőszint is amit nekünk elkell érnünk hogy az adott helyszínt elvehessük,ezen kívül vannak különböző hatásaik is ezeknek a kártyáknak. Az elvett helyszín lapka helyére egy új helyszínt kell felhúznunk, és az előzőhöz kijátszott lapokat a dobópakliba kell helyezni. Lapokat úgy játszunk ki a kezünkből hogy egy akciót és egy lényt, vagy ha nem akarunk, akkor csak egy lapot is kijátszhatunk a kettő közül. A frakciók lapján található egy erő érték és a lap hatása ezeket a lapokat kell úgy lepakolni hogy az erő érték elérje a helyszínlapka erejét. Az akció lapok különböző hatásokkal segíthetnek minket. A játék akkor ér véget ha valaki összegyűjtött 15 pontot, ekkor még a következő játékos befejezi a körét és utána kiértékeljük a játék végét. Ősszegzés: A lapon látható illusztrációk viccesek szépen megrajzoltak a pontozó tokenek kartonból vannak a lapok kártyajáték lévén a sok keveréstől kophatnak érdemes kártyavédőzni. Egy party kb 60 de akár 90 percig is eltarthat. A szabálya egyszerű de maga a játék egy taktikus pakliépítős játék. Elvileg csak angolul jelent meg nálunk de nem szükséges hozzá nagy angol tudás simán játszhat vele olyan is aki csak keveset tud angolul. Vannak hibái a játéknak 1-2 frakció túl erős de ettől függetlenül tudom ajánlani bárkinek.

A Smash Up társasjáték és kiegészítői (37)

 • Smash Up: Awesome Level 9000 társasjáték

  Featuring four new factions and eight new bases, Smash Up: Awesome Level 9000 – a.k.a. Smash Up II – integrates into the Smash Up base game, bringing exponential new combinations of factions and playstyles! Smash Up: Awesome Level 9000 includes: Killer Plants – Better deal with these guys fast because if you leave them alone, they'll grow all over the...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Smash Up: Awesome Level 9000 társasjáték 9990 Ft-tól! - 6 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Smash Up: The Big Geeky Box társasjáték Kiegészítő

  Egy doboz, amelyben az eddig megjelent, sőt jövőben megjelenő paklik is elférnek. Sőt, egy ráadás paklival a Geek-ekkel...Angol:Smash Up: The Big Geeky Box is a storage case for Smash Up cards that also contains a single faction deck for the game: "The Geeks", based on the characters and shows on the...

  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Smash Up: The Big Geeky Box társasjáték Kiegészítő 6670 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Smash Up: It's Your Fault! társasjáték

  Megérkezett a Smash Up következő kiegészítője It's Your Fault alcímmel. A dobozban négy új frakció lapjai lesznek megtalálhatóak. (Cápák, Sárkányok, Szuperhősök és Görög mitológiai lények.) Már ez a négy új név is előrevetíti, hogy ez a kiegészítő is megállja a helyét az eddigiek mögött. Az igazán vicces dolog a játékkal kapcsolatban, hogy ezt a négy...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Smash Up: It's Your Fault! társasjáték 9490 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Smash Up: What Were We Thinking? társasjáték

  Plüssmackók, nagyik, felfedezők és rocksztárok csatlakoznak a kaotikus Smash Up világhoz. Ez a kiegészítő is működik az összes többivel összerakva, úgyhogy készüljetek vámpír nagyikra és felfedező dinoszauruszokra.Angol:Description from the publisher: Never let a cute face fool you, there's a beatin' awaiting you behind those cuddly smiles (didn't Pretty Pretty Smash Up teach you anything?!?!)...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Smash Up: What Were We Thinking? társasjáték 9990 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Smash Up: Sheep társasjáték Kiegészítő

  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Smash Up: All Stars társasjáték Kiegészítő

  Smash Up: All Stars is a single faction that consists of previously released minions and actions from other Smash Up sets. This deck is included in the Smash Up: All-Stars Event Kit as a prize for players who participate in games and tournaments run by retail outlets that use this kit. Smash Up: All Stars (as well as Geek and Sundry Geeks ("The Geeks"))...

  • Komplexitás: 3/5
 • Smash Up: The Bigger Geekier Box társasjáték Kiegészítő

  A Smash Up számos kiegészítőjét hivatott tárolni a Geekier Box, mely a játékfejlesztők legújabb eszköze a tárolásra. Habszivacs téglák, elválasztók, négy teljes sor. Békésen fognak aludni a lapok ebben a dobozban.Angol:The box of the original Core Set could only accommodate the first 3 sets (up through The Obligatory Cthulhu Set), so The Big Geeky Box was created to accommodate more sets. But...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves

  Smash Up: The Bigger Geekier Box társasjáték Kiegészítő 12490 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Smash Up: Smash Up Titans társasjáték Kiegészítő

  This is a promotional pack of cards (plastic card dividers) included in the Smash Up: Titan Event Kit. These cards copy the Titan card mechanic, introduced in Smash Up: Big In Japan, for other factions. (The winner was given a playmat, markers, and tokens) Included Faction Titans: Innsmouth (Obligatory Cthulhu) Time Traveler (Science Fiction Double...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Smash Up: Penguins társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Smash Up: Goblins társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Smash Up: Knights of the Round Table társasjáték Kiegészítő

  The Knights of the Round Table are going questing! Their search for the Holy Grail will take them from base to base, as they complete quests that will help bring you closer to victory! 1x Lady of the Lake - Power 4 - Search your deck and/or discard pile for an action that can be played on a minion and place it into your hand. If you control a minion at...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Smash Up: Tournoi TITANS Saison 2 társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Smash Up: Tournoi TITANS Saison 1 társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Smash Up: 10th Anniversary társasjáték

  A Smash Up évfordulós kiadása, új frakciókkal, különleges alkatrészekkel (pl. goblin érme), művészeti albummal, új játékmóddal!Angol:Smash Up celebrates 10 years with an all-new set including new factions, a new way to play, and lots of goodies for fans of the game! We're announcing the factions over time...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Smash Up: 10th Anniversary társasjáték 17990 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Smash Up: Deep Reef Crag Promo Card társasjáték Kiegészítő

  To promote their kickstarter campaign for Dead Reckoning, AEG released free print-and-play promotional cards for several of their games, such as Tiny Towns, Santa Monica, Space Base, Cat Lady, and of course Smash Up. Physical copies of the promos are available to those who pledged it. Deef Reef Crag is the promo card for Smash Up. It is a base that reads:...

  • Smash Up: Teens társasjáték Kiegészítő

   • Játékidő: 45 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Замес: Русы против ящеров (Smash Up: Lizards Must Die) társasjáték Kiegészítő

   The wicked Lizards have invaded our native land. It's time to show them who the real Rus' People are! About the expansion: This box is full of heroic spirit, because 2 new factions collided inside it: the legendary Rus' People and the formidable Lizards! Yes, yes, you've definitely seen these guys somewhere, and now they're ready to come together in an...

   • Játékidő: 45 perc
   • Min. játékidő: 45 perc
   • Max. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Smash Up: The Obligatory Cthulhu Set társasjáték

   Game description from the publisher: Just when you thought Smash Up might escape, the International Gaming Authority reminded us at AEG that we were honor-bound to include Cthulhu in one of our products, so we set on to make the most Cthulhu-est product ever. Smash Up: The Obligatory Cthulhu Set features crazy Cthulhu cultists, fishy Innsmouth locals...

   • Játékidő: 45 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 2
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 12+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Smash Up: The Obligatory Cthulhu Set társasjáték 9990 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Smash Up: Science Fiction Double Feature társasjáték

   Mit szólnátok hozzá, ha bedobnánk a közösbe a sci-fi legkülönfélébb válfajait is? Egy kis időutazás, néhány kiborg-majom, jöhetnek az alakváltók is és akkor már a szuperkémeket se hagyjuk le. A küzdelem még kaotikusabb, még fantasztikusabb és talán tudományosabb is! Humor az űrből A eme kiegészítője a sci-fi szerelmeseinek lett kitalálva. A négy új...

   • Játékidő: 45 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 2
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 12+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Smash Up: Science Fiction Double Feature társasjáték 8990 Ft-tól! - 7 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Smash Up: Monster Smash társasjáték

   Négy új frakciót találsz a kiegészítőben: - Vámpírok (megtudják semmisíteni az ellenség alattvalóit) - Őrült tudósok (halált osztanak a fura találmányaikkal és teremtményeikkel) - Vérfarkasok (kirobbanó erővel bírnak, amivel lenyomják az ellent) - Óriás hangyák (együtt dolgoznak, mint egy igazi boly)

   • Játékidő: 45 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 2
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 12+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Smash Up: Monster Smash társasjáték 7490 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Smash Up: Munchkin társasjáték

   A "munchkinőrület" találkozott a Smash Up-al! Mi lesz ebből?!Angol:The "shufflebuilding" game Smash Up starts with a simple premise: Take the twenty-card decks of two factions, shuffle them into a forty-card deck, then compete to smash more...

   • Játékidő: 45 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 12+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Smash Up: Munchkin társasjáték 11490 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Smash Up: Pretty Pretty Smash Up társasjáték

   A legcukibb Smash Up, amit valaha láttál! Ha már túl sok a rémségekből, itt vannak az aranyosabbnál aranyosabb lények, hogy új színt vigyenek a játékodba!Angol:Think only pirates, time travelers, vampires and bears can smash bases? Well, get ready to be taught a lesson — in the nicest way possible! Pretty Pretty Smash Up brings the...

   • Játékidő: 45 perc
   • Min. játékidő: 45 perc
   • Max. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 2
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Smash Up: Pretty Pretty Smash Up társasjáték 9990 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Smash Up: Cease and Desist társasjáték

   Megérkezett a Smash Up következő kiegészítője Cease and Desist alcímmel.Angol:Smash Up: Cease and Desist can be played on its own as a two-player game or combined with other Smash Up titles to allow for up to four players to compete for control of bases at...

   • Játékidő: 45 perc
   • Min. játékidő: 45 perc
   • Max. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 2
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 12+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Smash Up: Cease and Desist társasjáték 9990 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Smash Up: Big in Japan társasjáték

   Négy újabb frakció csatlakozik a Smash Up családhoz! A teljesen eredeti csapatok az 'anime harcos lányok', az 'apró és aranyos gyűjtögethető rágcsálók' (akik tuti nem Pokemonok), 'színes harcosok' (akik biztos nem a Power Rangerek) és természetesen Godzilla.Angol:Smash Up: Big in Japan brings the most kawaii base-bashing you've seen to Smash Up, with four factions born from Japanese pop culture: anime fighting girls, cute collectible...

   • Játékidő: 45 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 2
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Smash Up: Big in Japan társasjáték 9990 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Smash Up: That '70s Expansion társasjáték

   Elérkezett egy nagy része annak, amiket szerettünk a 90-es években. Tudjátok.. diszkóba járók, törvényen kívüliek, kung fu harcosok és persze a kamionosok.Angol:Smash Up: That '70s Expansion is a standalone two-player-only game that can also be used as an expansion for other Smash Up titles. The four factions to be included in this set...

   • Játékidő: 45 perc
   • Min. játékidő: 45 perc
   • Max. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 2
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Smash Up: Oops, You Did It Again társasjáték

   Ezzel a Smash Up kiegészítővel, melyet a már meglévő kiegészítőkkel össze lehet kombinálni, megjelenik két új koncepció a játékhoz amellett, hogy két főre esik le a játszhatóság; Lapok eltemetése (hogy akkor húzzuk elő, ami kell, amikor kell) Párbajra hívás (még egy út, hogy a rossz, nem kívánatos lapokat eltűntessük) Ezúttal vikingek, cowboyok...

   • Játékidő: 45 perc
   • Min. játékidő: 45 perc
   • Max. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 2
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Smash Up: Oops, You Did It Again társasjáték 8790 Ft-tól! - 1 felhasználó és 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Smash Up: World Tour – International Incident társasjáték

   Muskétások, kanadai lovasrendőrök, szumók és pankrátorok várnak minket ebben a Smash Up kiegészítőben!Angol:Come along on the Smash Up World Tour! International Incident is the start of a year-long trip around the four corners of the world to visit some of the coolest heroes that...

   • Játékidő: 45 perc
   • Min. játékidő: 45 perc
   • Max. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 2
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Smash Up: World Tour – International Incident társasjáték 9990 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Smash Up: World Tour – Culture Shock társasjáték

   A Világkörülő út folytatódik. Újabb öt frakció kerül bele a Smash Up világába: - orosz népmesék alakváltói - a nyugat-afrikaiak ahol a történeteket és kártyákat megosztják - a németek ahol az azonos mese szereplői egyesülhetnek - az inkák akik az utaikról és monumentális épületeikről híresek - a polinézek akik minél több szigetre szeretnének terjeszkedni...

   • Játékidő: 60 perc
   • Min. játékidő: 45 perc
   • Max. játékidő: 60 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • Komplexitás: 3/5

   Smash Up: World Tour – Culture Shock társasjáték 9990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Smash Up: Marvel társasjáték

   Smash Up játék a Marvel képregények hőseivel és gonosztevőivel!Angol:The "shufflebuilding" game Smash Up begins with a simple premise: take the 20-card decks of two factions, shuffle them into a deck of forty cards, then compete to crush more...

   • Játékidő: 60 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 60 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 12+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Smash Up: Marvel társasjáték 11990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Smash Up: Espansioni 7-8 – È Colpa Vostra! & Big in Japan társasjáték

   Two in one! "It's Your Fault" and "Big in Japan" for double the fun! The factions of It's Your Fault were chosen, through a contest, by players from all over the world, while Big in Japan is inspired by Japanese pop culture. Each combination of decks will have different and devastating effects. Mix these decks into the base game and start an epochal battle...

   • Játékidő: 45 perc
   • Min. játékidő: 45 perc
   • Max. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Smash Up: Cessare e Desistere & A Che Pensavamo? társasjáték

   Smash Up: Cease and Desist can be played on its own as a two-player game or combined with other Smash Up titles to allow for up to four players to compete for control of bases at the same time. Cease and Desist includes four factions — Astroknights, Changerbots, Star Roamers, and Ignobles — with 22 cards for each faction. To play, you shuffle together any...

   • Min. játékidő: 60 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Smash Up: Disney Edition társasjáték

   A Smash Up most a Disney mesék világába költözik! A játékban helyet kapott a Jégvarázs, Rontó Ralph, az Oroszlánkirály, Mulan, Aladdin, a Karácsonyi lidércnyomás, valamint a Szépség és a szörnyeteg paklija, akiket szabadon egymás ellen vezényelhetünk.Angol:The "shuffle building" game Smash Up begins with a simple premise: Take the 20-card decks of two factions, shuffle them into a deck of forty cards, then compete to crush more...

   • Játékidő: 60 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 60 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 12+ éves
   • Komplexitás: 3/5

   Smash Up: Disney Edition társasjáték 12990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Smash Up: Excellent Movies, Dudes! társasjáték

   Grab Your Popcorn! Smash Up is back with a rad to the extreme expansion featuring the best in 80’s cinema! Or, as close as we can legally get to it without attracting the attention of some lawyer dude. Get ready to go back in time (again!), rustle some wraiths, burst some chests, and unload insane amounts of action on some dweebs! Can you lose with these...

   • Játékidő: 60 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 60 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 10+ éves

   Smash Up: Excellent Movies, Dudes! társasjáték 9990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  Részletes adatok

  Részletek

  • Játékidő:  45 perc
  • Játékosok:  2 - 4
  • Ajánlott életkor:  12+
  • Nyelvfüggőség:  Nyelvfüggő
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Paul Peterson
  • Illusztrátor:  Dave Allsop, Francisco Rico Torres, Conceptopolis, Crut, Bruno Balixa, Carmen Cianelli, Pierre Raveneau, Isuardi Therianto
  • Kiadók:  Pegasus Spiele, Alderac Entertainment Group (AEG), Edge Entertainment, Arclight, Kaissa Chess & Games, IELLO, Bard Centrum Gier, Galápagos Jogos, uplay.it edizioni, Hobby World, REXhry, HaKubia, MYBG Co., Ltd., NeoTroy Games
  • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, görög, héber, olasz, japán, lengyel, portugál, orosz, spanyol, török

  Alternatív nevei


  Kiadások

  • English first edition
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 23.9 cm x 23.9 cm x 7.6 cm
   • Súly: 0.7 kg
  • English GAMA Trade Show Pre-Edition
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: angol
  • German edition
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: német
   • Méretek: 12.4 cm x 15.6 cm x 2.2 cm
   • Súly: 0.3 kg
  • Japanese edition
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: japán
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • French edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: francia
  • Italian edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: olasz
   • Méretek: 23.9 cm x 23.9 cm x 7.6 cm
  • Spanish edition
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 25.2 cm x 25.2 cm x 5.3 cm
   • Súly: 0.7 kg
  • Greek edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: görög
  • Portuguese edition
   • Kiadás éve: 2015
   • Nyelv: portugál
   • Méretek: 24 cm x 21 cm x 4 cm
  • Chinese edition
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: kínai
   • Méretek: 23.9 cm x 23.9 cm x 7.6 cm
  • Hebrew edition
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: héber
   • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 6.4 cm
   • Súly: 635 kg
  • Polish edition
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: lengyel
  • Czech edition
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: cseh
  • German second edition
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: német
   • Méretek: 14 cm x 18 cm x 3 cm
  • Turkish edition
   • Kiadás éve: 2019
   • Nyelv: török
  • Russian edition
   • Nyelv: orosz

  Hasonló játékok

  Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Smash Up társasjátékhoz