Small Ball
Videó beküldése

Small Ball társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Small Ball egy remek társasjáték, 1 - 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás és a merj és nyerj mechanizmusokra.

Angol:
Small Ball is a two-player, push-your-luck dice game that celebrates the highly strategic style of baseball known as "small ball", which places an emphasis on manufacturing runs...

A Small Ball egy remek társasjáték, 1 - 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás és a merj és nyerj mechanizmusokra.

Angol leírás

Small Ball is a two-player, push-your-luck dice game that celebrates the highly strategic style of baseball known as "small ball", which places an emphasis on manufacturing runs by way of single-base advancements and aggressive base running.

Teams are made up of nine unique dice that each reflect the typical characteristics of batters in a lineup, including the lead-off hitter who gets on base, the clean-up hitter who is capable of powerful extra-base hits, and the pitcher who can sacrifice a runner over.

​Small Ball challenges teams to score runs by making tough, strategic decisions - when to steal a base, when to lay down a sacrifice, when to call the hit-and-run, and when to go to the bench for a pinch hitter - and implements a major rule change that makes decisions even more grueling.

—description from the designer

Kategória: Sport
Mechanizmus: Kockadobás, Merj és nyerj

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Small Ball társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  15 - 30 perc
  • Játékosok:  1 - 2
  • Ajánlott életkor:  8+
  • Kiadók:  (Self-Published)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • Second Edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Small Ball társasjátékhoz