Slash: PAXspansion 2015
Videó beküldése

Slash: PAXspansion 2015

Társasjáték, 2015
Értékelem!

A Slash: PAXspansion 2015 egy nagyszerű társasjáték, 3 - 9 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast felnőtteknek ajánljuk! A játékmenet erősen épít a kockáztatás, a szavazás, a történetmesélés, a szerepjátszás és a színészkedés mechanizmusokra.

Angol:
Slash is a card-based party game in which players compete to create the best romantic fan fiction pairing. Everybody gets a hand of their favorite characters from pop culture...

A Slash: PAXspansion 2015 egy nagyszerű társasjáték, 3 - 9 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast felnőtteknek ajánljuk! A játékmenet erősen épít a kockáztatás, a szavazás, a történetmesélés, a szerepjátszás és a színészkedés mechanizmusokra.

Angol leírás

Slash is a card-based party game in which players compete to create the best romantic fan fiction pairing. Everybody gets a hand of their favorite characters from pop culture, history, and literature. The matchmaker selects one from her hand and places it face up on the table. For a bit more storytelling, the matchmaker can request that each player narrate some portion of the relationship they are attempting to create. Maybe it's the first date, or their wedding day, or the moment when they realized they belonged together.

Each player in turn selects a possible 'ship for that character using a card from their hand, narrating as necessary and hoping that the matchmaker chooses theirs — but if she doesn't, you can always narrate the tale of this destined connection to win the favor of the table and overrule the matchmaker. Play continues until one player has accumulated 20 points worth of characters.

Slash: PAXspansion 2015, which works as both a standalone game and an expansion for Slash: Romance without boundaries, has forty new characters and five blank cards, including Terrible Teenage Poets, Gary Gygax, and a $20,000 gaming table.

Kategória: Kártyajáték, Humor, Felnőtt
Mechanizmus: Kockáztatás, Szavazás, Történetmesélés, Szerepjátszás, Színészkedés

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

18+

Ez a játék felnőttek számára készült! Pikáns, a fiatalok számára nem ajánlott elemeket tartalmazhat!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Slash: PAXspansion 2015 társasjáték és kiegészítői (1)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  3 - 9
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Tervező:  Glenn Given
 • Kiadók:  (Web published)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English first edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 12.7 cm x 19.1 cm x 3.8 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Slash: PAXspansion 2015 társasjátékhoz