Sky Riders
Videó beküldése

Sky Riders

Társasjáték, 1940
Értékelem!

A Sky Riders egy kiváló társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 30 - 120 perc is lehet. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 10 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol:
Sky Riders is a considerably rare space board game from Parker Brothers. It is dated as a 1940 release in the book American Games (Alex Malloy, 2000) and was featured in a series...

A Sky Riders egy kiváló társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 30 - 120 perc is lehet. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 10 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol leírás

Sky Riders is a considerably rare space board game from Parker Brothers. It is dated as a 1940 release in the book American Games (Alex Malloy, 2000) and was featured in a series of advertisements in four consecutive December 1940 issues of Life Magazine.

The object of the game is for players to move around the solar system collecting the rare element, Coronium, and then return it to Earth without it being stolen by other players. Bags of Coronium are represented by yellow or green discs.

Each player starts with a small coloured wooden token (their Miner). Players move through the orbits of different planets based on the roll of two dice. A player collects Coronium by landing on a planet and then throwing a particular number associated with that planet.

When a Miner with five or more bags (discs) of Coronium lands on Mars, it becomes a Martian Raider. The small Miner token is exchanged for a large wooden token of the same colour. The Martian Raider can then capture Coronium from another player by landing directly on the player's Miner.

To win the game, a player must arrive back on Earth, by exact count, with 15 or more bags of Coronium.

Kategória: Gyerek játék, Világűr
Mechanizmus: Forgass és mozgass

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Kicsinkek

Elsősorban gyerekek számára készült, de a szülőknek is remek kikapcsolódást nyújthat a közös játék élménye.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 120 perc
 • Játékosok:  2 - 8
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Tervező:  (Uncredited)
 • Kiadók:  Parker Brothers
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English first edition
  • Kiadás éve: 1940
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 45.7 cm x 52.1 cm x 3.8 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Sky Riders társasjátékhoz