Skull Crusher
Videó beküldése

Skull Crusher

Társasjáték, 2006
Értékelem!

A Skull Crusher egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kockadobás és a trn-06 pass turn order mechanizmusokra.

Angol:
Skull Crusher is a game for anyone who...has a pile of half painted plastic and metal miniatures taunting him from the shelf...Skull Crusher is a fantasy skirmish wargame that...

A Skull Crusher egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kockadobás és a trn-06 pass turn order mechanizmusokra.

Angol leírás

Skull Crusher is a game for anyone who...has a pile of half painted plastic and metal miniatures taunting him from the shelf...Skull Crusher is a fantasy skirmish wargame that has no illusions about itself. It's full rules fill a whole four pages. It has no "pseudo-historical" backstory. It's probably family friendly as long as it isn't played while drunk. It welcomes all fantasy miniatures into play, regardless of origin, base, or painted condition.

-description from the publisher

Skull Crusher is a lightweight, tabletop miniatures wargame for two teams. Opposing armies contains units purchased from a points pool. Individual units are equipped with "whatever can actually be seen" - and such equipment adds to the point cost of the unit. Attacks are made with whatever type of equipment the unit has, including mêlée or ranged attacks. Play proceeds in turns, with players alternating. Unit movement is performed in inches - if the play area is using terrain, it must be navigated around. Units receiving enough damage are removed from play. The game is won by the player who is not eliminated.

—user summary

Kategória: Fantasy, Háború, Miniatűrök, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kockadobás, TRN-06 Pass Turn Order

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Fantasy

Mágia, kard, harc, lovagok, papok és minden, ami egy jó fantasy-hez tartozik!

Más képességek

A játék mechanikájának fontos része, hogy a játékosok különböző, sokszor változó képességekkel bírnak.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Tervező:  Liam Brennan
 • Illusztrátor:  (Uncredited)
 • Kiadók:  (Web published)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • Print-and-play PDF
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 21.6 cm x 27.9 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Skull Crusher társasjátékhoz