SiegKrone
Videó beküldése

SiegKrone társasjáték

társasjáték, 2013
Értékelem!

A SiegKrone egy remek társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a vedd el és a deck construction mechanizmusokra.

Angol:
SiegKrone (means Victory Crown) is a trading card game published by famous Japanese SNS company GREE. The game contains a lot of mobile game ip and anime ip like attack on titan....

A SiegKrone egy remek társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a vedd el és a deck construction mechanizmusokra.

Angol leírás

SiegKrone (means Victory Crown) is a trading card game published by famous Japanese SNS company GREE. The game contains a lot of mobile game ip and anime ip like attack on titan.

Like most tcgs, in this game, players should construct their own deck with 50 cards to fight with the opponent. Players play character cards to fight and use skill cards to help. Some character cards can evolution or awake. The player who causes 5 points of damage to the opposing player will win the game.

Kategória: Kártyajáték, Gyűjthető tartozékok
Mechanizmus: Pakli tervezés, Vedd el, Deck Construction

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

SiegKrone társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  GREE
  • Elérhető nyelvek:  japán

Kiadások

  • Japanese Edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: japán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) SiegKrone társasjátékhoz