Dawns & Departures
Videó beküldése

Dawns & Departures

Kiegészítő, 2016
Értékelem!

Ez a játék a Sharp Practice kiegészítője.

A Dawns & Departures egy közepesen összetett kiegészítő a Sharp Practice társasjátékhoz, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a szimuláció, a kockadobás és a váltakozó fázisok mechanizmusokra.

Angol:
In search of adventures for your Sharp Practice characters? If so you have just found them with Dawns & Departures, the campaign handbook for Sharp Practice, providing endless...

A Dawns & Departures egy közepesen összetett kiegészítő a Sharp Practice társasjátékhoz, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a szimuláció, a kockadobás és a váltakozó fázisok mechanizmusokra.

Angol leírás

In search of adventures for your Sharp Practice characters? If so you have just found them with Dawns & Departures, the campaign handbook for Sharp Practice, providing endless campaign options with our easy to manage and fun to play Narrative Campaign system.

79 pages in length, Dawns & Departures provides everything you need to generate your campaign world, find out what your mission is and then get cracking on some fabulous adventures. Make valuable friends, gain influence at court and a reputation as a fighting man. Battle sworn enemies across a whole world and seek your fortune as you make your name in the black powder era.

—description from the publisher

Kategória: Háború, Kiegészítő, Miniatűrök, Amerikai polgárháború, Napóleon kori, Amerikai függetlenségi háború
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Szimuláció, Kockadobás, Váltakozó fázisok

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Más képességek

A játék mechanikájának fontos része, hogy a játékosok különböző, sokszor változó képességekkel bírnak.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Sharp Practice társasjáték és kiegészítői (10)

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Richard Clarke
  • Kiadók:  Too Fat Lardies
  • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

  • English first edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Dawns & Departures társasjátékhoz