Shakespeare: Sonhos de um bardo
Videó beküldése

Shakespeare: Sonhos de um bardo társasjáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

A Shakespeare: Sonhos de um bardo egy remek társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 60 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, a kártya húzás és a vedd el mechanizmusokra.

Angol:
Shakespeare: A Bard´s Dreams is a game that lasts 5 rounds, each round to be an act of a play that will be staged by the characters that all players put into play. Each act takes...

A Shakespeare: Sonhos de um bardo egy remek társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 60 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, a kártya húzás és a vedd el mechanizmusokra.

Angol leírás

Shakespeare: A Bard´s Dreams is a game that lasts 5 rounds, each round to be an act of a play that will be staged by the characters that all players put into play. Each act takes place in a different scenario and characters can perform actions and collect coins. After each act the player with the highest character receives an extra income. As the curtain falls the show ends and players get Victory Points according to the set of characters played. The player with the most Victory Points is the winner.

Shakespeare: Sonhos de um bardo é um jogo que dura 5 rodadas, sendo cada rodada um ato da peça que será encenada pelos personagens que todos jogadores colocarão em cena. Cada ato acontece em um cenário diferente e todas as personagens em cena poderão realizar ações, coletar moedas para o seu cachê e garantir ao seu jogador ícones de suas classes. No final de cada ato o jogador com a personagem de valor mais alto recebe um cachê extra. Ao cair do pano o espetáculo termina, os jogadores somam seus Pontos de Vitória de acordo com a quantidade de ícones em seu elenco e quantia de moedas. O jogador com mais pontos vence a partida.

Kategória: Kártyajáték, Könyv alapú
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Váltakozó képességek, Kártya húzás, Vedd el

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Más képességek

A játék mechanikájának fontos része, hogy a játékosok különböző, sokszor változó képességekkel bírnak.

Shakespeare: Sonhos de um bardo társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  20 - 60 perc
  • Játékosok:  2 - 5
  • Ajánlott életkor:  10+
  • Tervező:  Robert Coelho
  • Illusztrátor:  Luis Francisco, Jacqui Davis, Sergio Roma
  • Kiadók:  Mandala Jogos, Grok Games
  • Elérhető nyelvek:  portugál

Alternatív nevei


Kiadások

  • Portuguese edition
    • Nyelv: portugál

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Shakespeare: Sonhos de um bardo társasjátékhoz