Serpenti Quadrant Bounty Hunt
Videó beküldése

Serpenti Quadrant Bounty Hunt

Társasjáték, 2019
Értékelem!

A Serpenti Quadrant Bounty Hunt egy remek társasjáték, 2 - 8 játékos részére. A társast, 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szerepjátszás, a kockadobás és a szimuláció mechanizmusokra.

Angol:
This is a science fiction themed boardgame for 2+ players, designed as a casual play game that is suitable from children to adults. Game play is simple and very easy to learn. It...

A Serpenti Quadrant Bounty Hunt egy remek társasjáték, 2 - 8 játékos részére. A társast, 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szerepjátszás, a kockadobás és a szimuláció mechanizmusokra.

Angol leírás

This is a science fiction themed boardgame for 2+ players, designed as a casual play game that is suitable from children to adults. Game play is simple and very easy to learn. It is competitive style game, and is effectively a chase/race game using counters and d6 dice (six sided) on a simple board. The level of difficulty can be tailored with slight changes to the rules, as discussed in the rulebook.

Game comes with rules booklet, board map in various sizes (full size A2 and tiled A3, A4 and sub-A4 sized tiles), printable counters for the player chits, and even a set of papercraft d6 dice if you don’t happen to have a spare set handy.

The game is set in the FSpaceRPG universe following the events of the Serpenti War. For roleplayers it is a great segue (introduction) into understanding some of the events, and gives you a way to play a casual social game as a break from roleplaying in the universe. Understanding the universe or the RPG mechanics of FSpaceRPG is not a requirement to play this board game.

A great game to introduce kids to an RPG universe.

—description from the publisher

Kategória: Sci-Fi, Verseny, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Szerepjátszás, Szimuláció, Kockadobás

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Ajánlott életkor:  6+
  • Tervező:  Martin Rait
  • Illusztrátor:  Martin Rait, Aaron Barlow, Tina Carter, Stephen Leon
  • Kiadók:  FSpace Publications
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Serpenti Quadrant Bounty Hunt társasjátékhoz