Sentinels of the Multiverse: Definitive Edition – Rook City Renegades
Videó beküldése

Sentinels of the Multiverse: Definitive Edition – Rook City Renegades társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2023
Értékelem!

Ez a játék a Sentinels of the Multiverse: Definitive Edition kiegészítője.

A Sentinels of the Multiverse: Definitive Edition – Rook City Renegades egy közepesen összetett kiegészítő a Sentinels of the Multiverse: Definitive Edition társasjátékhoz, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A társast, a bonyolultsága ellenére, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet...

A Sentinels of the Multiverse: Definitive Edition – Rook City Renegades egy közepesen összetett kiegészítő a Sentinels of the Multiverse: Definitive Edition társasjátékhoz, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A társast, a bonyolultsága ellenére, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés és a solitaire mechanizmusokra.
Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 20 990 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Kiegészítő, Harc, Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kooperatív, Pakli tervezés, Solitaire

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Sentinels of the Multiverse: Definitive Edition – Rook City Renegades társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Sentinels of the Multiverse: Definitive Edition – Rook City Renegades társasjáték videók (2)

Kommentek

Kommentek

 • dannytrejofan

  2023-09-23 17:23:32

  A kiadó tervei szerint a Definitive Edition az alapjáték mellett öt kiegészítőben gyúrja össze és teszi áramvonalasabbá a Sentinels of the Multiverse korábban megjelent, több mint tízévnyi tartalmát. A Rook City Renegades ezek közül az első, és azt mondanám, hogy szinte kötelező vétel akkor, ha az alapjáték is tetszett. Az új hősök mindegyike érdekes, ráadásul ezek már nem csak kettő alteregót (egy alap, és egy first apperance) kapnak, hanem hármat, egyesek négyet is. Még az alap változat karaktereihez is kapunk új alteregókat, Fanatic és Unity esetében talán a legjobbakat, amelyek egy hatalmasat csavarnak a játékmechanikájukon.

  Ez a kiegészítő viszont inkább a főgonoszokról szól, amelyből 9 újat kapunk a meglévők mellé. Ezek között a teljesség igénye nélkül van:

  • Slasher-horrorfilm főgonosz, melynek paklijában ártatlan emberek kerülnek elő, amelyekre vadászni fog.
  • Druida páros mesebeli lényekkel karöltve, amelyekkel nem is kötelező megküzdeni, elég, ha a szolgálatukba szegődve addig teszünk nekik szívességeket, míg az áldásukkal utunkra nem engednek minket.
  • Egy óriásrobot, amelyet kívülről szinte sebezni sem tudunk, meg kell találnunk az utat a belsejébe, pl úgy, hogy egy kellően nagy lyukat ütünk rajta, vagy a csatlósok belépőkártyáit lopkodjuk el.
  • Óriási mutáns patkány, amely megmérgezi és egymás ellen fordítja a karaktereket.
  • Illetve megküzdhetünk Rook City teljes alvilágával, a szervezett bűnözői hálózatban korrupt zsarukat, bérgyilkosokat, tolvajokat kell levernünk, hogy megmutassák az utat a bűnözői hálózat fejéhez, a Chairmanhez.

  Szóval nagyon kreatív, változatos küzdelmekre készülhetünk, amelyek kimenetelét az új helyszínek is befolyásolhatják. A hősök és a bossok is egy fokkal összetettebbek, mint az alapjátékban lévő egyszerűbb variációk, de a kettőt keverve már bőséges mennyiségű kontentet ad, nem beszélve az event és critical event kártyákról, amelyek szintén egy alternatív főgonoszhoz vezetnek. Ezzel a kieggel nekem az abszolút kedvencek közé lépett a sorozat.

A Sentinels of the Multiverse: Definitive Edition társasjáték és kiegészítői (2)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 60 perc
 • Játékosok:  1 - 5
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Adam Rebottaro, Christopher Badell
 • Illusztrátor:  Adam Rebottaro
 • Kiadók:  Greater Than Games (Sentinel Comics)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Sentinels of the Multiverse: Definitive Edition – Rook City Renegades társasjátékhoz