Scuttle
Videó beküldése

Scuttle társasjáték

társasjáték, 1990
Értékelem!

A Scuttle egy nagyszerű társasjáték, 2 - 9 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és a forgass és mozgass mechanizmusokra.

Angol:
Educational geography game covering counties in Great Britain and Ireland. Movement is by die roll which indicates available directions rather than distance, which is constant...

A Scuttle egy nagyszerű társasjáték, 2 - 9 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és a forgass és mozgass mechanizmusokra.

Angol leírás

Educational geography game covering counties in Great Britain and Ireland. Movement is by die roll which indicates available directions rather than distance, which is constant except where additional air or sea travel cards are held. The goal is to complete a particular card set by traveling to the counties concerned. Players can "scuttle" an opponent to any location on the board if they hold the card of the county on which the player's token sits.

Kategória: Oktatás, Utazás
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Forgass és mozgass

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Scuttle társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  (Uncredited)
  • Kiadók:  Phoenix Games (II)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 1990
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Scuttle társasjátékhoz