Schuß ... Tor!
Videó beküldése

Schuß ... Tor! társasjáték

társasjáték,
Értékelem!

A Schuß... Tor! egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass, a kockadobás, a rács mozgás és a verseny mechanizmusokra.

Angol:
Each player gets 11 pawns he puts on the marked starting positions (white numbered spaces). The first player to get all of his 11 pawns into the opponents goal wins the game (I...

A Schuß... Tor! egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass, a kockadobás, a rács mozgás és a verseny mechanizmusokra.

Angol leírás

Each player gets 11 pawns he puts on the marked starting positions (white numbered spaces). The first player to get all of his 11 pawns into the opponents goal wins the game (I didn't know soccer is played this way and shouldn't there be a ball?).

Movement is determined by a die. Friendly meeples may never be jumped over, opponent meeples only if a 6 is rolled. If a meeple is on the opposite side of the playing field, the player has to mind the rules regarding the colored squares.

—user summary

Kategória: Sport
Mechanizmus: Forgass és mozgass, Kockadobás, Rács mozgás, Verseny

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Schuß ... Tor! társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Josef Bauer
  • Elérhető nyelvek:  német

Kiadások

  • German edition
    • Nyelv: német

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Schuß ... Tor! társasjátékhoz