Salt & Bones
Videó beküldése

Salt & Bones társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Salt & Bones egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 25 perc. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a kártya húzás, a vedd el, az interrupts és az advantage token mechanizmusokra.

Angol:
Salt & Bones is a two-player dueling game with a nautical fantasy setting. You are a captain locked in a duel on the deck during a boarding action. Conquer your opponent by...

A Salt & Bones egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 25 perc. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a kártya húzás, a vedd el, az interrupts és az advantage token mechanizmusokra.

Angol leírás

Salt & Bones is a two-player dueling game with a nautical fantasy setting. You are a captain locked in a duel on the deck during a boarding action. Conquer your opponent by out-thinking and out-maneuvering them on an ever-shrinking battlefield.

The game includes mechanisms of take that, drafting, zone control, and trap laying. One player wins when the opponent's health is depleted while their own is not.

Players taken turns drafting from shared decks. Some of these cards are laid down before combat and serve to augment your plays or interrupt your opponent's. During combat, players take turns to populate the board with cards that both damages the opponent's health and provides zones of control.

—description from the designer

Kategória: Kártyajáték, Kalóz
Mechanizmus: Pakli tervezés, Kártya húzás, Vedd el, Interrupts, Advantage Token, Négyszög-rács, Map Reduction, Zone of Control, SET-03 Grid Coverage

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Salt & Bones társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Salt & Bones társasjáték videók (2)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 25 perc
 • Játékosok:  2
 • Tervező:  David Cairho
 • Kiadók:  The Pen & Dragon
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 16.5 cm x 21.6 cm x 3.8 cm
  • Súly: 1.4 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Salt & Bones társasjátékhoz