Beguile: PaWN The Enemy
Videó beküldése

Beguile: PaWN The Enemy

Kiegészítő, 2014
Értékelem!

Ez a játék a Sakk kiegészítője.

A Beguile: PaWN The Enemy egy összetett kiegészítő a Sakk társasjátékhoz, 2 játékos részére. A társast, a bonyolultsága ellenére, akár már 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni.

Angol:
From the publisher's website: Aching for a two player game? Have a chess set just collecting dust in the house? Afraid to take on the house champion for fear of embarrassment?...

A Beguile: PaWN The Enemy egy összetett kiegészítő a Sakk társasjátékhoz, 2 játékos részére. A társast, a bonyolultsága ellenére, akár már 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni.

Angol leírás

From the publisher's website:

Aching for a two player game? Have a chess set just collecting dust in the house? Afraid to take on the house champion for fear of embarrassment? Then prepare to parry, charm and back stab your way through this strategically clever spin on chess. Beguile is an exciting add on to any standard chess set that will have you looking at strategy in a seedy and underhanded new light. Beguile is a game for 2 players. A standard chess set is required to play.

Players draw a hand of five cards from a shared deck of fifty cards. On their turn they may play a card from their hand to make a pawn move like a knight, raise a piece from the dead via Necromancy, give your opponent's pawns the plague, or perform many other actions to achieve victory.

Kategória: Kártyajáték, Stratégia, Középkori, Kiegészítő, Humor

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Sakk társasjáték és kiegészítői (33)

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  (Unknown)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 6.4 cm x 8.9 cm x 1.3 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Beguile: PaWN The Enemy társasjátékhoz