Sagacity
Videó beküldése

Sagacity társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Sagacity egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 15 - 60 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a minták és a négyszög-rács mechanizmusokra.

Angol:
Sagacity is an abstract strategy game where players will compete to core the agreed upon amount of points by connecting a line of four of their own pieces. The twist comes from...

A Sagacity egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 15 - 60 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a minták és a négyszög-rács mechanizmusokra.

Angol leírás

Sagacity is an abstract strategy game where players will compete to core the agreed upon amount of points by connecting a line of four of their own pieces. The twist comes from the game's four tiered board.

Each tier has a clear plastic 5x5 grid. A line of four pieces can connect on a single level or by using all four of levels of the board either vertically, horizontally or diagonally. Each line of four pieces will score a single point. If a player is able to complete two lines of four pieces in a single turn they will score 3 points, and if a player is able to complete three lines of four pieces is a single turn they will automatically win the game.

Similar to Connect Four, players will take turns adding a single piece to any unoccupied space on any of the four tiers. When all pieces have been placed if neither player has won, the pieces are removed and play continues.

Kategória: Stratégia
Mechanizmus: Minták, Négyszög-rács

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Sagacity társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 60 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.9 cm x 27.9 cm x 12.1 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Sagacity társasjátékhoz