Rust: The Afterworld
Videó beküldése

Rust: The Afterworld társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Rust: The Afterworld egy kiváló társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

Angol:
Rust: The Afterworld is a game! We collected the most amazing peculiarities of a role-playing game altogether and put them all into a completely new card game... reaching the...

A Rust: The Afterworld egy kiváló társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

Angol leírás

Rust: The Afterworld is a game! We collected the most amazing peculiarities of a role-playing game altogether and put them all into a completely new card game... reaching the ultimate synthesis of both these universes. Something unlike anything you've tried before. And you can carry it in your pocket!

The game is set in a near future, a possible future. A future in which the world has been devastated by a terrible war. And from the ashes of war a dreadful disease spread out, a plague which affects both men and machines... it is called the RUST.

In this rotten, shattered world, humanity has been decimated... and the survivors have gathered into 4 factions, to the four corners of the Earth, fighting each others for survival.

Among the survivors, there are some chosen ones... a few special individuals who seem to be immune to the plague and who soon become heroes for their peoples. We call them: the Masters.

And you, as a player, will be one of them!

—description from the designer

Kategória: Kártyajáték
Mechanizmus: Egyidejű akciók, Játékos kiiktatás

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Rust: The Afterworld társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  10 perc
 • Játékosok:  2 - 8
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Illusztrátor:  Paolo Parente, Tomasz Jedruszek, John Avon
 • Kiadók:  (Self-Published)
 • Elérhető nyelvek:  angol, olasz

Kiadások

 • English/Italian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Rust: The Afterworld társasjátékhoz