Root the Loot
Videó beküldése

Root the Loot

Társasjáték, 1985
Értékelem!

A Root the Loot egy remek társasjáték, 2 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült. A játékmenet erősen épít a fogd és vidd, a memória és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

Angol:
Midnight: Three faithful ferrets keep watch over the scouts' supply tents but, deep beneath them, "Operation Scout About" is underway. Root the Loot is a game for two players....

A Root the Loot egy remek társasjáték, 2 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült. A játékmenet erősen épít a fogd és vidd, a memória és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

Angol leírás

Midnight: Three faithful ferrets keep watch over the scouts' supply tents but, deep beneath them, "Operation Scout About" is underway.

Root the Loot is a game for two players. One commands three moles on a midnight raid who must pick up as much loot as possible and return it to the safety of HQ. The other controls three ferrets who are guarding the loot and must capture the moles as quickly as possible.

Moles move two junctions at a time through the tunnel network, trying to run rings around the ferrets who can only move one - strategy and tactics for where to move is key to the game. A little memory is involved to remember which mole(s) hold the most loot; this is otherwise a 'perfect information' game with no luck or hidden parts.

Kategória: Stratégia, Gyerek játék, Állat
Mechanizmus: Fogd és vidd, Memória, Pontról pontra mozgás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Memória

Ennél a játéknál nagyon fontos a jó memória, bizonyos elemeihez ez elengedhetetlen feltétel!

Kicsinkek

Elsősorban gyerekek számára készült, de a szülőknek is remek kikapcsolódást nyújthat a közös játék élménye.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Tervező:  Jez Alborough
 • Illusztrátor:  Jez Alborough
 • Kiadók:  A & C Black
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • The Great Games Book first edition
  • Kiadás éve: 1985
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.7 cm x 45.2 cm x 0.1 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Root the Loot társasjátékhoz