Riff-Raff
Videó beküldése

Riff-Raff

Társasjáték,
Értékelem!

A Riff-Raff egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass, a kockadobás és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol:
The players roll the die to move their 6 discs about the board. The players start with 1 disc on space A of their color. On the roll of an even number another disc is put into...

A Riff-Raff egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass, a kockadobás és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol leírás

The players roll the die to move their 6 discs about the board. The players start with 1 disc on space A of their color. On the roll of an even number another disc is put into play. If a player lands on another disc or a stack of discs, that player captures the stack by putting his or her disc on top of the stack. If a player has captured at least 2 discs, he may return that stack of disks to his home-base (A) to keep them safe. The game ends when there is only one active color of discs left on the board. The winner is the player who captured the most Discs.

—user summary

Kategória: Stratégia
Mechanizmus: Forgass és mozgass, Kockadobás, Rács mozgás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Josef Friedrich Schmidt
  • Elérhető nyelvek:  német

Kiadások

  • German edition
    • Nyelv: német
    • Méretek: 20 cm x 29.5 cm x 2.7 cm
    • Súly: 0.3 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Riff-Raff társasjátékhoz