Rhyme Dominoes
Videó beküldése

Rhyme Dominoes társasjáték

társasjáték,
Értékelem!

A Rhyme Dominoes egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés és a minta felismerés mechanizmusokra.

Angol:
This is a domino game where words are used instead of pips. Each domino is divided into two colors: white and purple. Each side has a word on the top part of the domino and a...

A Rhyme Dominoes egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés és a minta felismerés mechanizmusokra.

Angol leírás

This is a domino game where words are used instead of pips. Each domino is divided into two colors: white and purple. Each side has a word on the top part of the domino and a shape on the bottom. Dominoes are played from a players hand against other dominoes that rhyme. The shapes on the bottom are used to determine whether the words rhyme and the object of the game is to exhaust your hand of dominoes. The dominoes in the box are larger than ordinary dominoes and are made from very thick card stock.

Kategória: Szójáték
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Minta felismerés

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rhyme Dominoes társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Sue Roseblade
  • Kiadók:  McGraw-Hill Inc., LDA
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Rhyme Dominoes társasjátékhoz