Rescuer Game
Videó beküldése

Rescuer Game

Társasjáték, 2004
Értékelem!

A Rescuer Game egy nagyszerű társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 4 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol:
A little girl is left alone on the topn of a burning hill and the fire is raging. She is in danger! the rescuers must climb up to the top of the hilltop to save her as fast as...

A Rescuer Game egy nagyszerű társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 4 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol leírás

A little girl is left alone on the topn of a burning hill and the fire is raging. She is in danger! the rescuers must climb up to the top of the hilltop to save her as fast as possible. But, the mission is not easy. They must watch out for the burning wood and be careful not to lose their way on the hill. Otherwise they will be slowed down, while the time is running out!! The perfect dice game for little ones.

Game-play:
Each player takes turns to roll a multi coloured dice, then move their rescuer to the next space on the board which matches that colour. If a '?' is rolled, that player must draw a card from the deck and follow the instructions; e.g move forward/backwards x spaces, swap places with another player etc... If a player lands on a fire, they miss a turn while they extinguish the flames. The first player to get to the top of the hill, rescues the little girl and is declared the winner.

Kategória: Gyerek játék
Mechanizmus: Forgass és mozgass

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Kicsinkek

Elsősorban gyerekek számára készült, de a szülőknek is remek kikapcsolódást nyújthat a közös játék élménye.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Ajánlott életkor:  4+
  • Kiadók:  Wonderworld
  • Elérhető nyelvek:  holland, angol, francia, német

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2004
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 22 cm x 32 cm x 7 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Rescuer Game társasjátékhoz