Rek
Videó beküldése

Rek társasjáték

társasjáték,
Értékelem!

A Rek egy közepesen összetett társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékmenet erősen épít a rács mozgás mechanizmusra.

Angol:
Rek is a traditional game of Cambodia played on an 8x8 board. Each side has a king and 15 men, each of which moves as the rook in international chess. The object of the game is...

A Rek egy közepesen összetett társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékmenet erősen épít a rács mozgás mechanizmusra.

Angol leírás

Rek is a traditional game of Cambodia played on an 8x8 board. Each side has a king and 15 men, each of which moves as the rook in international chess. The object of the game is to capture the opposing king. There are two ways to capture: 1) move so as to immobilize one or more enemy men; 2) move between two enemy men that are on an orthogonal line and are separated from each other by a single square.

Kategória: Stratégia
Mechanizmus: Rács mozgás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Rek társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  30 perc
  • Játékosok:  2
  • Komplexitás:  Közepesen összetett
  • Tervező:  (Uncredited)
  • Kiadók:  (Public Domain)

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Rek társasjátékhoz