Reality's Edge: Cyberpunk Skirmish Rules
Videó beküldése

Reality's Edge: Cyberpunk Skirmish Rules

Társasjáték, 2019
Értékelem!

A Reality's Edge: Cyberpunk Skirmish Rules egy összetett társasjáték, ami a This Is Not a Test család tagja. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol:
Set in a dystopian cyberpunk future, players take on the role of a data-jack, a mercenary hacker who leads a small team of trusted operatives and disposable freelancers. Funded...

A Reality's Edge: Cyberpunk Skirmish Rules egy összetett társasjáték, ami a This Is Not a Test család tagja. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol leírás

Set in a dystopian cyberpunk future, players take on the role of a data-jack, a mercenary hacker who leads a small team of trusted operatives and disposable freelancers. Funded by shadow backers, the data-jacks accept jobs from faceless clients for profit, glory, and better chrome ... always better chrome.

Battles take place in the concrete jungle known as the Sprawl, but data-jacks must remain wary of the threat posed by Cyberspace. Hacking rules are pivotal to the game, with data nodes, robots, machines, and even enemy chrome presenting potential targets for a cunning data-jack. No-one plugged into Cyberspace is entirely safe from intrusion, and the electronic sprites and digital djinn you can deploy alongside your team can be just as dangerous as any mercenary or assassin.

Gameplay focuses on individual characters, with each skirmish offering you the opportunity to earn experience and equipment for your data-jack and operatives. A wide range of items and upgrades are available, from advanced weaponry and synthetics through to cyber-implants, biological enhancements, clones, and much more. This is a world obsessed with whether something can be done, not whether it should.

—description from the publisher

Kategória: Sci-Fi, Háború, Miniatűrök, Könyv
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kockadobás

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Más képességek

A játék mechanikájának fontos része, hogy a játékosok különböző, sokszor változó képességekkel bírnak.

Háború

A társasjáték témájának fontos része a háború, a különböző csaták és harcok!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Reality's Edge: Cyberpunk Skirmish Rules társasjáték és kiegészítői (1)

 • This Is Not a Test társasjáték

  This Is Not A Test is a skirmish miniature game with a post-apcolyptic theme. The website notes: Greetings wastelanders! If you’re just tuning in, my name is Johnny Atom-Bomb...

Részletes adatok

Részletek

 • Komplexitás:  Összetett
 • Tervező:  Joseph McGuire
 • Illusztrátor:  Thomas Elliot
 • Kiadók:  Osprey Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Reality's Edge: Cyberpunk Skirmish Rules társasjátékhoz