Pusan to Panmunjom
Videó beküldése

Pusan to Panmunjom

Kiegészítő, 1998
Értékelem!

Ez a játék a Rapid Fire! kiegészítője.

A Pusan to Panmunjom egy közepesen összetett kiegészítő a Rapid Fire! társasjátékhoz, 1 - játékos részére. A játékmenet erősen épít a szimuláció és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol:
A comprehensive guide to the Korean war produced to accompany the Rapid Fire rules. Included Rapid Fire lists for all the combatants in the Korean War and game stats for Point of...

A Pusan to Panmunjom egy közepesen összetett kiegészítő a Rapid Fire! társasjátékhoz, 1 - játékos részére. A játékmenet erősen épít a szimuláció és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol leírás

A comprehensive guide to the Korean war produced to accompany the Rapid Fire rules. Included Rapid Fire lists for all the combatants in the Korean War and game stats for Point of Attack. Also includes its own war game called Take the High Ground, A solo game in which the player commands a US Infantry (Army or Marine) Platoon using 2d6 to determine the result of GUTS (a two digit number representing the unit's skill) tests.

Kategória: Háború, Kiegészítő, Miniatűrök, Koreai háború, Könyv
Mechanizmus: Szimuláció, Kockadobás

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Háború

A társasjáték témájának fontos része a háború, a különböző csaták és harcok!

Kiterjedt család

Ez a játék egy kiterjedt társasjáték család része!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Rapid Fire! társasjáték és kiegészítői (7)

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Mark Hannam
  • Kiadók:  Gauntlet Publications
  • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

  • First Edition
    • Kiadás éve: 1998
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Pusan to Panmunjom társasjátékhoz