Randonnée de l'âge de pierre à l'ère atomique
Videó beküldése

Randonnée de l'âge de pierre à l'ère atomique társasjáték

társasjáték,
Értékelem!

A Randonnée de l'âge de pierre à l'ère atomique egy remek társasjáték, ami egyenlőre még nem érhető el magyar nyelven. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol:
This undated but 1950s title designed by Edmond Dujardin (creator of 1,000 Bornes) is a transportation-themed roll-and-move game. The starting space shows a running caveman, and...

A Randonnée de l'âge de pierre à l'ère atomique egy remek társasjáték, ami egyenlőre még nem érhető el magyar nyelven. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol leírás

This undated but 1950s title designed by Edmond Dujardin (creator of 1,000 Bornes) is a transportation-themed roll-and-move game. The starting space shows a running caveman, and the 73-space track leads through a history of transportation modes. The last three spaces show a "modern car" with large fins, a 1954 motor scooter and finally the Railton Special, the car driven by John Cobb that set a land speed record of 394 mph in 1947.

The track includes various spaces with penalties and benefits, and the rules include both a description and date for the forms of transportation shown in each space and a two-page history of transportation through the ages.

Kategória: Szállítás
Mechanizmus: Forgass és mozgass

Randonnée de l'âge de pierre à l'ère atomique társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Dujardin, Editions Edmond Dujardin
  • Elérhető nyelvek:  francia

Kiadások

  • French edition
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 30.2 cm x 38.4 cm x 3.6 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Randonnée de l'âge de pierre à l'ère atomique társasjátékhoz