Quantum Chess
Videó beküldése

Quantum Chess

Társasjáték, 1995
Értékelem!

A Quantum Chess egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a rács mozgás és a négyszög-rács mechanizmusokra.

Angol:
Quantum Chess is a set which can be used to play four Chess variants. Two are played on a 10x10 board and two on a 12x12 board. All use additional pieces, most notably the...

A Quantum Chess egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a rács mozgás és a négyszög-rács mechanizmusokra.

Angol leírás

Quantum Chess is a set which can be used to play four Chess variants. Two are played on a 10x10 board and two on a 12x12 board.

All use additional pieces, most notably the bowman, which cannot capture normally. Instead, it moves like a non-jumping knight, and after moving captures a piece on the square an additional knight's move away in the same direction. The other new pieces are combinations of existing pieces or the bowman plus existing pieces.

Kategória: Stratégia
Mechanizmus: Rács mozgás, Négyszög-rács

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Robert Price
  • Kiadók:  (Self-Published)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 1995
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Quantum Chess társasjátékhoz