PopSavvy: Founder's Edition
Videó beküldése

PopSavvy: Founder's Edition társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A PopSavvy: Founder's Edition egy nagyszerű társasjáték, 2 - 100 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 5 - 20 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szavazás, a történetmesélés és a deduction mechanizmusokra.

Angol:
PopSavvy is a game that challenges each player's social awareness. It is played by a couple sharing a bottle of wine, by friends and family groups at a dinner table, by...

A PopSavvy: Founder's Edition egy nagyszerű társasjáték, 2 - 100 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 5 - 20 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szavazás, a történetmesélés és a deduction mechanizmusokra.

Angol leírás

PopSavvy is a game that challenges each player's social awareness. It is played by a couple sharing a bottle of wine, by friends and family groups at a dinner table, by classrooms of kids getting to know each other, and by pub crowds demonstrating their social savvy.

Players win the game by being the best at predicting how individuals or groups of people will answer thought-provoking, fun, and/or revealing YES/NO questions. The goal is to "know the crowd" better than your opponents.

Gameplay is very simple. A player selects a PopSavvy card and chooses one question from five categories - SELF, LIFE, lOVE, HOME, or WORLD. Eg. "Does drunkenness reveal the true character of a person"? Each player votes YES or NO on a scoresheet, predicts how many players will vote YES, discovers how many actually voted YES, and earns a score based on how accurate their prediction was. After several questions, the most socially savvy person will reveal themselves.

—description from the publisher

Kategória: Kártyajáték, Partijáték, Oktatás
Mechanizmus: Szavazás, Történetmesélés, Deduction

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Partijáték

A partijátékok nagyon fel tudják dobni bármelyik baráti összejövetel hangulatát, így azok szinte elengedhetetlen kellékei!

PopSavvy: Founder's Edition társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  5 - 20 perc
 • Játékosok:  2 - 100
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Tervező:  Alisha Volkman
 • Kiadók:  (Self-Published)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.2 cm x 15.2 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.6 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) PopSavvy: Founder's Edition társasjátékhoz