Pink Elephants
Videó beküldése

Pink Elephants társasjáték

társasjáték, 2004
Értékelem!

A Pink Elephants egy remek társasjáték, 3 - játékos részére. A játékmenet erősen épít az éneklés és a színészkedés mechanizmusokra.

Angol:
From the publisher... 200 Pink Elephants, well known celebrities, usual and unusual jobs and objects combined into one will get you laughing until you turn pink. Draw a card and...

A Pink Elephants egy remek társasjáték, 3 - játékos részére. A játékmenet erősen épít az éneklés és a színészkedés mechanizmusokra.

Angol leírás

From the publisher...

200 Pink Elephants, well known celebrities, usual and unusual jobs and objects combined into one will get you laughing until you turn pink. Draw a card and simply act, dance, sing, whatever it takes until someone guesses your elephant. Don't worry, if no one guesses your card, at least you made a fool of yourself!

This game is great for parties and special occasions. Pink Elephants is guaranteed to raise a few eyebrows, while providing a non-stop evening of laughter for everyone!

Do you have the nuts to host a Pink Elephant party at your home?

Kategória: Kártyajáték, Partijáték
Mechanizmus: Éneklés, Színészkedés

Partijáték

A partijátékok nagyon fel tudják dobni bármelyik baráti összejövetel hangulatát, így azok szinte elengedhetetlen kellékei!

Pink Elephants társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Patty Lasker
  • Kiadók:  Vida Games
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2004
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Pink Elephants társasjátékhoz