Pathfinder Adventure Card Game: Storybook – We Be Heroes?
Videó beküldése

Pathfinder Adventure Card Game: Storybook – We Be Heroes?

Kiegészítő, 2019
Értékelem!

Ez a játék a Pathfinder Adventure Card Game: Core Set kiegészítője.

A Pathfinder Adventure Card Game: Storybook – We Be Heroes? egy közepesen összetett kiegészítő a Pathfinder Adventure Card Game: Core Set társasjátékhoz, 1 - 6 játékos részére. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a szerepjátszás, a pakli tervezés, a kockadobás és a pakli...

A Pathfinder Adventure Card Game: Storybook – We Be Heroes? egy közepesen összetett kiegészítő a Pathfinder Adventure Card Game: Core Set társasjátékhoz, 1 - 6 játékos részére. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a szerepjátszás, a pakli tervezés, a kockadobás és a pakli építés mechanizmusokra.

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Kaland, Kiegészítő
Mechanizmus: Kooperatív, Szerepjátszás, Pakli tervezés, Kockadobás, Pakli építés

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Pathfinder Adventure Card Game: Core Set társasjáték és kiegészítői (6)

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Paizo Publishing
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Pathfinder Adventure Card Game: Storybook – We Be Heroes? társasjátékhoz