Partying Puppies
Videó beküldése

Partying Puppies társasjáték

társasjáték, 2015
Értékelem!

A Partying Puppies egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 - 30 perc. A játékmenet erősen épít a történetmesélés, a szimuláció, a színészkedés és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

Angol:
Partying Puppies is a lighthearted walk through a land of Puppyliciousness, with a dark zombie undercurrent that you are always trying to avoid. The object of the game is simple...

A Partying Puppies egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 - 30 perc. A játékmenet erősen épít a történetmesélés, a szimuláció, a színészkedés és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

Angol leírás

Partying Puppies is a lighthearted walk through a land of Puppyliciousness, with a dark zombie undercurrent that you are always trying to avoid. The object of the game is simple, be the last puppy standing as the other players fall to the zombie apocalypse; the last player not to be bitten by a zombie and get infected by the virus wins! It's that easy.

The twist of Partying Puppies is not only do you get to avoid getting bit by presenting an antidote card, or skip a turn, or the usual expected game mechanics but there are physical tasks to accomplish along the way. As a result, it's a combination card game, truth or dare, and charade mix. To progress a card may call on you to bark like a pup,fetch something, or force another player to do your ridiculous task.

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Horror, Partijáték, Humor, Állat, Képregény / Grafikus novella, Nyomtasd és Játszd, Zombi
Mechanizmus: Történetmesélés, Szimuláció, Színészkedés, Játékos kiiktatás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Partijáték

A partijátékok nagyon fel tudják dobni bármelyik baráti összejövetel hangulatát, így azok szinte elengedhetetlen kellékei!

Partying Puppies társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  20 - 30 perc
  • Játékosok:  2 - 4
  • Kiadók:  (Self-Published)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • Partying Puppies: Classic or Crack Edition
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Partying Puppies társasjátékhoz