Outremer: Faith and Blood
Videó beküldése

Outremer: Faith and Blood

Társasjáték, 2018
Értékelem!

Az Outremer: Faith and Blood egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol:
Outremer: Faith and Blood is a 28mm skirmish wargame featuring small groups of warriors fighting in Outremer during the Crusades. While suitable for one-off skirmish encounters...

Az Outremer: Faith and Blood egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol leírás

Outremer: Faith and Blood is a 28mm skirmish wargame featuring small groups of warriors fighting in Outremer during the Crusades. While suitable for one-off skirmish encounters the focus of the game is a structured and progressive campaign setting in which they are able to watch their force grow and develop over a series of scenarios and encounters from a small party of five or so soldiers into a powerful warband a score strong. Character development is key, and a wide range of troop options and factions allows a high degree of individuality and personalisation. Players will also be able to recruit mercenaries and agents such as Hashashin and Varangian survivors to bolster their forces - potent but expensive additions that will add a distinct flavour to each encounter.

Kategória: Háború, Középkori, Miniatűrök, Könyv
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kockadobás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Más képességek

A játék mechanikájának fontos része, hogy a játékosok különböző, sokszor változó képességekkel bírnak.

Háború

A társasjáték témájának fontos része a háború, a különböző csaták és harcok!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Jamie Gordon
  • Illusztrátor:  Mark Stacey
  • Kiadók:  Osprey Publishing
  • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Outremer: Faith and Blood társasjátékhoz