On The Slopes
Videó beküldése

On The Slopes társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

Az On The Slopes egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kockadobás és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

Angol:
On The Slopes is a fast-paced skiing adventure for 2-4 players. Each player is a skier or snowboarder racing around a mountain, trying to be the first to visit every lodge. On...

Az On The Slopes egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kockadobás és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

Angol leírás

On The Slopes is a fast-paced skiing adventure for 2-4 players. Each player is a skier or snowboarder racing around a mountain, trying to be the first to visit every lodge.

On The Slopes was one of five finalists in the 2016 Hasbro Game Design Challenge.

On your turn, you have three actions, which you can use to go up a lift, ski down a run, or pick up a stone from a lodge. But runs and lifts only work in one direction, you must carefully plan your route for the day.

Whenever you pick up a stone, you also get a Snow Card, which can give you benefits like extra action tokens or a one-time-only ability. Some Snow Cards let you help or hinder other players.

When going down runs, you can choose between easy green runs, intermediate blue runs, or advanced or expert black diamond runs. The more difficult runs are faster, but you might fall and have to take a Wipeout Card, which can cause bad things to happen.

Advanced players can play with special characters that give each player a unique ability they can use throughout the game.

Kategória: Verseny, Sport
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kockadobás, Pontról pontra mozgás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Más képességek

A játék mechanikájának fontos része, hogy a játékosok különböző, sokszor változó képességekkel bírnak.

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Tervező:  Aaron Raubvogel
 • Illusztrátor:  Sean Lautenschlager, Jayme Kalpin
 • Kiadók:  (Self-Published)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.2 cm x 29.8 cm x 5.7 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) On The Slopes társasjátékhoz