Nine Planets
Videó beküldése

Nine Planets

Társasjáték, 2017
Értékelem!

A Nine Planets egy kiváló társasjáték, 3 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, az egyidejű akciók és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol:
User summary Nine Planets is a butting game with a science fiction backdrop. 'Butting' is a term used in JP games when more than one player makes the same choice. The action...

A Nine Planets egy kiváló társasjáték, 3 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, az egyidejű akciók és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol leírás

User summary
Nine Planets is a butting game with a science fiction backdrop. 'Butting' is a term used in JP games when more than one player makes the same choice. The action might fall to the next player down, or the players might resolve the demand some way, such as bartering.

Each term consists of purchasing cards to construct your score base whilst reading your opponents and agonizing over different dilemmas.

Players receive points based on the planets to which they are able to successfully warp. If multiple warps to the same planet occur (multiple players choose the same planet), you will not be able to reach your intended destination. However, this does not necessarily mean you will land on a harmful planet (a planet with a negative effect).

Nine Planets is a game for people with the one or more the following characteristics:
People who like to analyze the current state of the board and make predictions about other players’ behaviour.
People who like games that require players to adapt quickly to each change. (A game where the situation changes every turn.)
People who enjoy the thrill of high risk and high return conditions.

''Publisher's summary
SFを舞台にしたバッティングゲームです。毎ターン、読み合いとジレンマに悩みながら、カードを購入して得点基盤を構築していきます。このゲームのポイントはどの惑星にワープするかですが、ワープが重なる(選択が被る)と、目的に惑星にはたどり着けません。しかし、それが悪い惑星(マイナスの効果)とも限りません。

ナインプラネッツはこんな人に向いています。「盤面の状況を読んでプレイヤーの行動を予測することが好きな人」「臨機応変な対応が求められるゲームが好きな人(毎ターン状況が変わる)」「ハイリスク・ハイリターンにワクワクする人」「一発逆転が少ないゲームが好きな人」

Kategória: Kártyajáték, Sci-Fi, Világűr
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Egyidejű akciók, Kockadobás

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 óra
 • Játékosok:  3 - 4
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Tervező:  Satoshi Sanjoba (サンジョウバ サトシ)
 • Illusztrátor:  Yuichi Amo (アモウ ユウイチ)
 • Kiadók:  Yorozuya Gakudan (万屋楽団)
 • Elérhető nyelvek:  japán

Kiadások

 • Japanese first edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 16 cm x 22.5 cm x 3.5 cm
  • Súly: 0.4 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Nine Planets társasjátékhoz