Android: Netrunner
Android: Netrunner
Android: Netrunner
Videó beküldése

Android: Netrunner társasjáték

társasjáték, 2012
Értékelem!

Az Android: Netrunner egy összetett társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játék 2012-ben megnyerte a Golden Geek Awards díját Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben megnyerte a Golden Geek Awards díját is Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14...

Az Android: Netrunner egy összetett társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játék 2012-ben megnyerte a Golden Geek Awards díját Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben megnyerte a Golden Geek Awards díját is Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a visszatartott információ, a pakli tervezés és a vedd el mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Az FFG újra kiadja az alapjátékot főleg azoknak, kik most szeretnék belevetni magukat az Android világába. A kártyák ugyanazok, mint a régi kiadásban, néhány grafikai újításon esett át. Szabályok és mechanikák minimális fejlesztésen mentek keresztül és a kártyák mennyisége némely esetben nőtt. Továbbá a Genesis és Spin egyes lapjai is bekerültek az alapdobozba.

Az Android és az Infiltration társasjátékok világán játszódó kétszemélyes kártyajáték. Az egyik játékos egy nagyvállalatot irányít, míg a másik egy magányos "Netrunnert".
Richard Garfield korábbi Netrunner játékának újra feldolgozása, immár LCG-ként hangulatos sci-fi környezetben.

Egy újabb LCG

Az FFG egyre ontja magából az újabb és újabb gyűjtögetős kártyajátékokat. Ezúttal egy az Android társasjáték világán játszódó, különböző cégek, és az azokat feltörni akaró hekkerek küzdelmét elmesélő változatról van szó. Egy kétszemélyes játékról van szó, amely aszimmetrikus volta miatt kitűnik a többi LCG közül. Az egyik játékos egy céget irányít, a másik pedig egy hekkert, akinek a világ legértékesebb kincsére van szüksége: információra.

A cég, és a hekker

A már említett két fél teljesen különböző játékstílust igényel. A céget irányító játékos feladata az, hogy védelmi programokat telepítsen, és megakadályozza a támadót, hogy megszerezze a számára szükséges adatokat. Ennek elérése érdekében védelmeket reprezentáló lapokat játszik ki lefelé fordítva, így a hekker sohasem lehet biztos benne, hogy mi vár rá a következő feltört tűzfal mögött. Csak amikor odaér, akkor fordíthatja fel az adott lapot, és ekkor hajtódnak végre a számára általában negatív következményekkel járó események. A céget irányító játékos győz, ha összegyűjti a szükséges mennyiségű Agendapontot, vagy elegendő sebzést kioszt a hekkernek. Emellett a hekker feladata feltörni az útjába kerülő falakat, és megszereznie időben a szükséges információkat.

A szerencse szerepe

Ha a teljesen aszimmetrikus paklik nem bizonyulnának elégnek, nézzük meg a többit, ami megkülönbözteti ezt a játékot a többi gyűjtögetős kártyajátéktól. A szerencse szerepét megpróbálja lecsökkenteni, amennyire csak lehet. Igen, ez talán furának tűnhet egy kártyajátéknál, de egy érdekes szabállyal mégis képesek voltak rá. A hekker körének kezdetén 4 akcióval rendelkezik, amit különböző cselekedetek végrehajtására fordíthat. És ezen akciók egyike a laphúzás. Túl sok jó lap van a kezedben, és bánod, hogy nem játszhatsz ki többet egyszerre? Ne húzz ebben a körben, hanem csak lapokat játssz ki! Máskor az az eset áll elő, hogy nem tudsz kijátszani egy lapot sem? Akkor most húzz több lapot. Egy ilyen egyszerű szabállyal sikerült elérniük, hogy kevésbé legyen fájó, ha nincsenek használható lapok a játékos kezében.

Interakció

A szerencse csökkentésén kívül növelték az interakciót a játékosok között, egy kis blöfföléssel kiegészítve azt. A hekker sohasem lehet biztos, hogy vajon a következő lapnál megtalálja-e, amit keres, vagy csak egy újabb csapda várja, amelyet a cég szakemberei állítottak a számára. Más játékokban előfordulhat, hogy egy-egy vereség után a játékos nem tud rájönni, mit csinált rosszul, mert rajta kívülálló okok okozták vesztét. Itt ez nem fog előfordulni. A vereséget mindenki csak saját magának köszönheti, és a legközelebbi próbálkozásra tanulhat belőle.

Pakliépítés

A pakliépítést is egy újabb szintre emelték az FFG-nél. Nem csak azt korlátozták, hogy egy-egy pakli 3 azonos lapot tartalmazhat, hanem ezen kívül a cég paklijának egyéb megkötései is vannak. Minden egyes lap rendelkezik egy úgynevezett Loyalty pontszámmal, ami 0-tól 5-ig terjedő értéket vehet fel, és a pakli összesen 15 pontnyi lapot tartalmazhat. Vagyis léteznek igazán erős lapok, amelyekből mégsem tudunk túl sokat használni. Ezzel a változtatással kevésbé várható, hogy egyes lapokat kitiltanak például versenyekről, hiszen az erős lapok csak korlátozott számban kerülhetnek a paklikba. Ez egy kiváló újítás azon LCG rajongók számára, akik félnek a játék egyensúlyának megdőlésétől.

Konklúzió

Elég sok újdonság került a játékba ahhoz, hogy még mindig azt mondjuk: Még akkor is érdemes lehet kipróbálni a játékot, ha valaki az összes többi LCG-t ismeri, és szereti, s mégis, olyannak, aki csak most ismerkedik a pakliépítéssel, illetve az LCG / CCG műfajjal, talán nem ajánlott, mivel az eddigiekhez képest egy kissé bonyolultabb szabályrendszerrel rendelkezik. Az aszimmetrikus felekhez tartozó szabályok, a pakliépítés további szigorítása, és a rengeteg játékbeli kulcsszó használata miatt a formátummal már valamennyire ismeretségben levő játékosoknak ajánlott.

Pozitívumok:

- Aszimmetrikus, kiegyensúlyozott felek
- Szerencse szerepének csökkenése
- Interakció
- Pakliépítés szigorítása

Negatívumok:

- Egyelőre még 2-nél több játékos nem játszhatja
- Bonyolult kulcsszó-rendszer
- Két céges, illetve két hekker paklit összeállító játékos értelemszerűen nem tud játszani egymás ellen

Papdeák Jánosnak köszönhetően ide kattintva megtekinthetsz egy magyar fordítást a "szótár" és "alapok" részekről.

Forrás: Szellemlovas

Kategória: Kártyajáték, Sci-Fi, Blöff, Gyűjthető tartozékok
Mechanizmus: Akció pontok, Váltakozó képességek, Visszatartott információ, Pakli tervezés, Vedd el, Verseny, Deck Construction

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Android: Netrunner társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Szabálykönyvek (1)

Android: Netrunner társasjáték videók (4)

Díjak és jelölések

Legjobb két személyes játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2012

Kommentek

Kommentek

 • deadgarret

  2019-04-02 19:34:54

  LCG alapvetés, aki tud angolul és csípi a cyberpunk világot, mindenképp adjon neki egy esélyt. A coreboxban is simán benne van vagy 20-30 játékalkalom, úgyhogy aki nem akarja a gatyáját is kiegészítőkre költeni, annak is nyugodt szívvel megéri beszállni.

Az Android: Netrunner társasjáték és kiegészítői (69)

 • Android: Netrunner – What Lies Ahead társasjáték Kiegészítő

  A „Genesis Cycle” első tagja ez a pakli, amely hatvan új kártyával bővíti a Netrunner világát. Mind a húsz különböző lapból három-három szerepel a csomagban, melyek felhasználásával bővíthetitek a már meglévő paklitokat vagy akár újakat is összeállíthattok. Minden vállalat és hekkercsoport kap új kártyákat. Íme, néhány új lap és lehetőség, amit ez a...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – Trace Amount társasjáték Kiegészítő

  A „Genesis Cycle” második tagja ez a pakli, amely 20 új kártyát tartalmaz, mindegyikből három-három példányt. Ezekkel fejleszthetitek a paklijaitokat vagy éppen teljesen új alapokra helyezve állíthattok össze újakat mind a vállalati oldalon, mind a hekkerek pártját fogva. Lássuk, milyen jelentősebb újdonságokat hoz ez a kiegészítő a Netrunner világába! A...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Android: Netrunner – Cyber Exodus társasjáték Kiegészítő

  A „Genesis Cycle” harmadik tagja ez a kiegészítő csomag, amely húsz új kártyát tartalmaz, mindegyikből három-három példányt. Ezekkel fejleszthetitek a paklijaitokat vagy éppen teljesen új alapokra helyezve állíthattok össze újakat mind a vállalati oldalon, mind a hekkerek pártját fogva. Lássuk, milyen újdonságokat hoz ez a kiegészítő a Netrunner világába!...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – A Study in Static társasjáték Kiegészítő

  A „Genesis Cycle” negyedik tagja ez a csomag, amely húsz új kártyát tartalmaz, mindegyikből három-három darabot. Ezekkel fejleszthetitek a paklijaitokat vagy éppen teljesen új alapokra helyezve állíthattok össze újakat mind a vállalati oldalon, mind a hekkerek pártját fogva. Lássuk, milyen újdonságokat hoz ez a pakli a Netrunner világába! A Study in...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Android: Netrunner – Humanity's Shadow társasjáték Kiegészítő

  A „Genesis Cycle” ötödik tagja ez a kiegészítő, amely húsz új kártyát tartalmaz, mindegyikből három-három lapot. Ezekkel fejleszthetitek a paklijaitokat vagy éppen teljesen új alapokra helyezve állíthattok össze újakat mind a vállalati oldalon, mind a hekkerek pártján állva. Lássuk, milyen újdonságokat hoz ez a pakli a Netrunner világába! A Humanity’s...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Android: Netrunner – Future Proof társasjáték Kiegészítő

  A „Genesis Cycle” hatodik és utolsó tagja ez a csomag, amely húsz új kártyát tartalmaz, mindegyikből három-három darabot. Ezekkel fejleszthetitek a paklijaitokat vagy éppen teljesen új alapokra helyezve állíthattok össze újakat mind a vállalati oldalon, mind a hekkerek pártját fogva. Nézzük a legjelentősebb újításokat! Végre megkapta az NBN is a második...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – Creation and Control társasjáték Kiegészítő

  A jövőt a technológia uralja. Számítógépek, androidok, kibernetika. A Haas-Bioroid talán a legelőrehaladottabb a robotika terén, akik bioroidjaik a világ minden területén megtalálhatóak. Jó célpontot nyújtanak a runnereknek, főleg a művészlelkek táborának, akik nem hagyhatják, hogy elvegyék a jövőjüket. Ez az ő harcukról szól. Ki írja a jövőt? A Netrunner...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Android: Netrunner – Opening Moves társasjáték Kiegészítő

  A „Spin Cycle” első csomagja az Opening Moves, amely húsz új kártyát tartalmaz, három-három darabot mindegyikből. Ezeket felhasználhatjátok a paklitok bővítésére, de akár egy teljesen újat is összeállíthattok új taktikára alapozva. A kiegészítő mind vállalati lapokat, mind hekker eszközöket is szerepeltet. Lássuk, milyen újdonságokat hoz ez a kiegészítő a...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – Second Thoughts társasjáték Kiegészítő

  Game description from the publisher: "We're raising state-of-the-art facilities in close proximity to cozy residential neighborhoods, fantastic ethnic cuisine, and convenient mass transit. This renovation is going to bring high-end jobs, as well as highly skilled workers, and it's going to improve our quality of life in this city." –Elizabeth Mills Second...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Android: Netrunner – Mala Tempora társasjáték Kiegészítő

  "Do you want to play again – double or nothing?" –Reina Roja The cyberstruggles of Android: Netrunner have always been a risky affair for all involved, but Mala Tempora, the third Data Pack in the "Spin Cycle", raises the stakes to all-new heights. Will you be able to plug its upgrades into your deck and find success? Or are you the one who will fall...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Android: Netrunner – True Colors társasjáték Kiegészítő

  A „Spin Cycle” negyedik tagja ez a pakli, amely hatvan új kártyával bővíti a Netrunner világát. Mind a húsz különböző lapból három-három szerepel a csomagban, melyek felhasználásával új, innovatív és néha "mocskos" taktikákkal küzdhetnek egymással a hekkerek és a Corporation az értékes információkért!

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – Fear and Loathing társasjáték Kiegészítő

  A „Spin Cycle” ötödik tagja ez a pakli, amely hatvan új kártyával bővíti a Netrunner világát. Mind a húsz különböző lapból három-három szerepel a csomagban, melyek felhasználásával új, innovatív és néha "mocskos" taktikákkal küzdhetnek egymással a hekkerek és a Corporation az értékes információkért!

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – Double Time társasjáték Kiegészítő

  “Don’t try to anticipate every move. Just anticipate the moves that matter.” –Reina Roja Double Time is the sixth and final Data Pack in the "Spin Cycle" for Android: Netrunner, and it introduces a handful of powerful Double events and operations. Doubles all require their owner to spend a click to play them, in addition to their normal costs, meaning...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – Honor and Profit társasjáték Kiegészítő

  A Honor and Profit az FFG egyik leghíresebb és legfelkapottabb játékának, az Android: Netrunnernek az egyik Deluxe kiegészítője. A csomag számos új trükkel és csapdával, játéksebességet módosító lappal és sok más újdonsággal teszi lehetővé a változatosabb paklik építését. A kiegészítő elsősorban a Jinteki és a Criminal csoportokra fókuszál, de a más...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Android: Netrunner – Upstalk társasjáték Kiegészítő

  • Az első Data Pack a Lunar ciklusból • A cyberharc átkerül a Holdra és a harc kiéleződik • Hatvan új kártya (három példány mindegyikből), egy-egy új személyiséget kap mindkét oldal • Tovább növeli a lehetőségeket a pakliépítéshezAngol:Game description from the publisher: Upstalk is the first Data Pack in the "Lunar Cycle". With its sixty new cards (three copies each of twenty different cards), Upstalk...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – The Spaces Between társasjáték Kiegészítő

  • A második Data Pack a Lunar ciklusból • Új Operation, illetve Event laptípust vezet be, a Current-et, amiből mindig egy aktív és marad játékban, amíg egy másik le nem váltja • Az intrikázás egy új szintjét hozza be a játékba egy új játéksorozattal a játékban • Hatvan új kártyával folytathatod a felfedezését a Holdon folyó cyberharcnak • Tovább növeli a...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – First Contact társasjáték Kiegészítő

  • A harmadik Data Pack a Lunar ciklusból • Új Anarch identitás • Új környezet, technológiák és felszerelések • Hatvan új kártyával folytathatod a Hold felfedezésétAngol:Game description from the publisher: "Welcome to Heinlein." First Contact is the third Data Pack in the "Lunar Cycle" for Android: Netrunner. After heading Upstalk and passing...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – Up and Over társasjáték Kiegészítő

  • A negyedik Data Pack a Lunar ciklusból az Android: Netrunner LCG-hez • 60 új kártya, amik segítenek felfedezni a játék idegen és új holdi környezetét és annak leghírhedtebb részeit • A Weyland Consortium játékosainak lehetőségük lesz egy újabb identitás használatához • Új jelenlétgátló van benne minden Corp frakciónak, hogy akár teljesen új paklikat...

  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – All That Remains társasjáték Kiegészítő

  Game description from the publisher: What will come of one Runner's hunt for the net's legendary source protocols? The answer to this question is embedded within the core of All That Remains, the fifth Data Pack in the "Lunar Cycle" for Android: Netrunner. Its sixty new cards (three copies of each new card) include a new Criminal Runner identity, a new...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – The Source társasjáték Kiegészítő

  A hatodik Data Pack a Lunar ciklusból az Android: Netrunner LCG-hez. - 60 új kártya bővíti tovább a készletet - Fedezd fel, hogy az adatok hogyan is folynak a Holdon, beleértve a követő programokat, amik még akkor is tudnak büntetni, ha sikerül eltéríteni - Új deck-building opció a Jinteki frakció kedvelőinek - Egy teljesen új bűnöző identitás is...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – Order and Chaos társasjáték Kiegészítő

  Hol található a legnagyobb fejes? Jack Weyland a csillagokig akar emelni minket, de milyen ára van erőfeszítéseinek? A harmadik luxus kiegészítőben, az Order and Chaos-ban 165 új kártyával bővíthetjük alapjátékunkat (három példány mind az 55 különböző lapból), melyben új programok, erőforrások és eszközök találhatóak. További információk: A harmadik luxus...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Android: Netrunner – The Valley társasjáték Kiegészítő

  Az első data pack a SanSan ciklusból.Angol:Description from the publisher: As it boots up the SanSan Cycle, The Valley transports players deep into the heart of SanSan, the number one place for all the top tech. This...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Android: Netrunner – Breaker Bay társasjáték Kiegészítő

  A második data pack a SanSan ciklushoz, amivel 60 új kártyával bővül a régió, melyet felfedezhettek.Angol:Description from the publisher: Breaker Bay, the second Data Pack in the "SanSan Cycle" for Android: Netrunner, continues the cycle's guided tour of the SanSan region with sixty...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – Chrome City társasjáték Kiegészítő

  A harmadik data pack a SanSan ciklushoz, amivel 60 új kártyával bővül a régió, melyet felfedezhettek.Angol:From the publisher's website: Lopez is part of a fast-growing community in Chrome City and across the West Coast. They call themselves chromeheads, and they wear their implants...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Android: Netrunner – The Underway társasjáték Kiegészítő

  Már a negyedik data pack a SanSan ciklushoz, amivel 60 új kártyával bővül a régió, melyet felfedezhettek.Angol:Description from the publisher: "The Underway is a funky, chaotic, and eclectic mix of architecture and ethnicities. What unifies it is a general counterculture vibe – the sense...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Android: Netrunner – Old Hollywood társasjáték Kiegészítő

  A SanSan ciklus ötödik része az Old Hollywood újabb 60 kártyával bővíti az alapjátékot.Angol:Description from the publisher: From the vaults of Haarpsichord Studios come sixty new cards (three copies each of twenty different cards) full of glitter and glitz. As the...

  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – The Universe of Tomorrow társasjáték Kiegészítő

  Az ANdroid: Netrunner LCG SanSan ciklusának hatodik tagja.Angol:From the publisher's website: Who's developing tomorrow's hottest technologies? What did you never know you needed, but will soon find utterly indispensible? At the Universe of...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Android: Netrunner – Data and Destiny társasjáték Kiegészítő

  A Data and Destiny a negyedik Deluxe kiegészítő az Android: Netrunner LCG-hez, ami újabb 165 lappal gazdagítja az alapjátékot.Angol:Description from the publisher: Control your data. Control your destiny. Data and Destiny is the fourth deluxe expansion for Android: Netrunner The Card Game, focusing on media...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Android: Netrunner – Kala Ghoda társasjáték Kiegészítő

  A Mumbad ciklus első Data Pack-ja a Kala Ghoda.Angol:From the publisher's website: "Clones are not people. The outcomes of our elections must recognize this truth." –Raman Rai, V.P. of Jinteki India Kala Ghoda is the first Data...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – Business First társasjáték Kiegészítő

  A Mumbad ciklus második paklija a Business First.Angol:Passions flare and Jinteki faces a game-changing crisis in Android: Netrunner – Business First, the second Data Pack in the "Mumbad Cycle". As the issue of clone rights rises to...

  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – Democracy and Dogma társasjáték Kiegészítő

  A harmadik data pakli a Mumbad ciklusban.Angol:Description from the publisher: Democracy and Dogma is the third Data Pack in the Mumbad Cycle for Android: Netrunner, and its sixty new cards (including a complete playset of...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Android: Netrunner – Salsette Island társasjáték Kiegészítő

  A Mumbad ciklus negyedik paklija a Salsette Island.Angol:Description from the publisher: The fourth Data Pack in the Mumbad Cycle for Android: Netrunner, Salsette Island introduces sixty new cards (including a complete playset of...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – The Liberated Mind társasjáték Kiegészítő

  The Liberated Mind a Mumbad ciklus ötödik paklija.Angol:Description from the publisher: Explore the more transcendent qualities of life on the Network. The idea of an expanded consciousness runs throughout The Liberated Mind, the...

  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – Fear the Masses társasjáték Kiegészítő

  A Fear the Masses a Mumbad ciklus hatodik tagja.Angol:From the publisher: "Clean yourself up, and play the game. Play the part like you always have, and maybe you’ll survive. Frag this up, and you’ll wish you’d never been born."...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – 23 Seconds társasjáték Kiegészítő

  Itt a Flashpoint ciklus első kártyacsomagja, ami 60 lapot tartalmaz.Angol:Description from the publisher: For twenty-three seconds, the world's largest bank and backer of the world's most important currency goes dark. Trillions of credits are lost...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – Blood Money társasjáték Kiegészítő

  Itt a Flashpoint ciklus második kártyacsomagja 60 új lappal a dobozban.Angol:Description from the publisher: For twenty-three seconds, Runners tear through Titan Transnational Bank, completing an untold number of transactions. Trillions of credits are...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – Escalation társasjáték Kiegészítő

  Íme a Flashpoint ciklus harmadik kártyacsomagja, ami 60 lapot tartalmaz.Angol:Description from the publisher: Escalation is the third Data Pack in the Flashpoint Cycle for Android: Netrunner, and its sixty new cards (three copies each of twenty different...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – Intervention társasjáték Kiegészítő

  Itt a Flashpoint ciklus negyedik kártyacsomagja, ami 60 lapot tartalmaz.Angol:Description from the publisher: Intervention is the fourth Data Pack in the Flashpoint Cycle for Android: Netrunner, and its sixty cards (three copies each of twenty different...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – World Championships 2015: Engineering the Future társasjáték Kiegészítő

  A pakliban található kártyák listája: Identity (1): Haas-Bioroid: Engineering the Future Agenda (9): Accelerated Beta Test (3), Project Vitruvius (1), Global Food Initiative (2), NAPD Contract (3) Asset (9): Adonis Campaign (3), Eve Campaign (3), Jackson Howard (3) Ice (17): Architect (3), Eli 1.0 (3), Ichi 1.0 (3), Ichi 2.0 (2), Turing (3), Tollbooth...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – World Championships 2015: Valencia társasjáték Kiegészítő

  A pakliban található lapok listája: Identity (1): Valencia Estevez Event (10): Inject (3), Queen’s Gambit (2), Account Siphon (2), Blackmail (3) Hardware (1): Turntable (1) Program (5): D4v1d (2), Faust (3) Resource (34): Data Leak Reversal (3), Joshua B (3), Off-Campus Apartment (3), Scrubber (3), Street Peddler (3), Drug Dealer (3), Fall Guy (3), Daily...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – Martial Law társasjáték Kiegészítő

  Az ötödik data pakk a Flashpoint ciklusból.Angol:Description from the publisher: Martial Law is the fifth and penultimate Data Pack in the Flashpoint Cycle for Android: Netrunner, and it advances our understanding of how deeply...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – Quorum társasjáték Kiegészítő

  A Flashpoint ciklus utolsó, hatodik tagja, újabb 60 kártyával.Angol:Description from the publisher: The Flashpoint Cycle of Data Packs for Android: Netrunner has been full of desperate and violent Corps. Now, at the end of the cycle, as the U.S....

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – Terminal Directive társasjáték Kiegészítő

  Az első nagy kiegészítője az Andriod: Netrunner szériának ez a 163 új kártyát tartalmazó Terminal Directive névre hallgató doboz, melyben mind a négy meghatározó frakció kap olyan újdonságokat, amik merőben átalakíthatják paklijaik felépítését. (Haas-Bioroidok, Shaperek, Criminal-ok és a Wayland Konzorcium) A történet egy genetikailag felturbózott gyilkos...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Android: Netrunner – Daedalus Complex társasjáték Kiegészítő

  Itt a legújabb ciklusa az Android: Netrunner LCG-nek! Ebben a 60 lapos pakliban (20 egyedi lap, mindegyik 3 pédánnyal) a Mars bolygóra látogatunk el és járunk utána az emberi határvidék titkainak.Angol:Description from the publisher: After previous Data Packs have explored the game's cyberstruggles with the settings of Luna, SanSan, Mumbad, and a New Angeles wracked by economic...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – Earth's Scion társasjáték Kiegészítő

  A Red Sand ciklus harmadik kártyacsomagja, ami 60 lapot tartalmaz.Angol:Description from the publisher: Who will control Mars? Every day, the Big Four insinuate more of their products, services, management, and agendas into every aspect of Martian...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – Station One társasjáték Kiegészítő

  A Red Sand ciklus második kártyacsomagja, ami 60 lapot tartalmaz.Angol:Station One is the second Data Pack in the Red Sand Cycle for Android: Netrunner, and it continues the cycle's exploration of the tensions between the Corps, Runners, and clan...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Android: Netrunner – Blood and Water társasjáték Kiegészítő

  A Red Sand ciklus 4. tagja 60 új lappal. (20 egyedi 3-3-3 példánnyal)Angol:Everyone knows that the Big Four want control over Mars to boost their profits. But what can Mars offer that’s profitable enough to justify the enormous expenses of terraforming...

  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – Free Mars társasjáték Kiegészítő

  A Red Sand ciklus ötödik kártyacsomagja, 60 lapot tartalmaz.Angol:Description from the publisher: With the sixty new cards (three copies each of twenty unique cards) in Free Mars, the fifth data pack in the "Red Sands" cycle for the Android:...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Android: Netrunner – Crimson Dust társasjáték Kiegészítő

  A Rend Sand Cycle utolsó képviselője a Crimson Dust, 60 új lappal. (20 féle lapból 3-3 példány)Angol:Description from the publisher: With the sixty new cards (three copies each of twenty unique cards) in Crimson Dust, the final Data Pack in the "Red Sand" cycle for Android:...

  • 2016 Android: Netrunner World Champion Runner Deck társasjáték Kiegészítő

   Description from the publisher: The 2016 Android: Netrunner World Champion Runner Deck is a card-by-card recreation of the deck piloted by Chris Dyer to a first place finish at the 2016 Netrunner World Championship last November. The deck features extended full-bleed art for all 46 cards featured. This fully-legal deck not only gives veterans a new visual...

   • Min. játékidő: 45 perc
   • Max. játékosszám: 2
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • System Gateway (fan expansion for Android: Netrunner) társasjáték

   System Gateway is NISEI’s foundational set. It is designed as an out-of-the-box learning experience and provides everything you need to start playing Netrunner. The cards in the set are straightforward, yet powerful, and will form the cornerstone of any player’s collection. One copy of the System Gateway Starter Pack, plus the NISEI learn-to-play guide, is...

   • Max. játékosszám: 2
   • Min. játékosszám: 2

  Részletes adatok

  Részletek

  • Játékidő:  45 perc
  • Játékosok:  2
  • Ajánlott életkor:  14+
  • Nyelvfüggőség:  Nyelvfüggő
  • Komplexitás:  Összetett
  • Tervező:  Richard Garfield, Lukas Litzsinger
  • Illusztrátor:  Mark Anthony Taduran, Ralph Beisner, Henning Ludvigsen, Adam S. Doyle, Dallas Mehlhoff, Adam Schumpert, Matt Zeilinger, Bruno Balixa, Del Borovic, Ed Mattinian, Amelie Hutt, Thomas Lishman
  • Kiadók:  Fantasy Flight Games, Heidelberger Spieleverlag, Edge Entertainment, Arclight, Galakta, Giochi Uniti, Korea Boardgames co., Ltd., Game Harbor
  • Elérhető nyelvek:  kínai, angol, francia, német, olasz, japán, Korean, lengyel, spanyol

  Alternatív nevei


  Kiadások

  • Chinese edition
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: kínai
   • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 5.1 cm
  • English first edition
   • Kiadás éve: 2012
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 29.8 cm x 29.8 cm x 7.6 cm
   • Súly: 1.1 kg
  • French edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: francia
   • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7.3 cm
   • Súly: 1.1 kg
  • German first edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: német
   • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7.3 cm
   • Súly: 1.1 kg
  • Italian edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: olasz
   • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7.5 cm
  • Polish edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: lengyel
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Súly: 1.1 kg
  • Spanish edition
   • Kiadás éve: 2013
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7.3 cm
   • Súly: 1.1 kg
  • Korean edition
   • Kiadás éve: 2014
   • Nyelv: Korean
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Japanese edition
   • Kiadás éve: 2016
   • Nyelv: japán
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • English revised core set edition
   • Kiadás éve: 2017
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 5.1 cm
   • Súly: 0.9 kg
  • German revised core set edition
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: német
   • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 5.1 cm
  • Italian revised core set edition
   • Kiadás éve: 2018
   • Nyelv: olasz
   • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm

  Hasonló játékok

  Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Android: Netrunner társasjátékhoz