Nemo's War: Holidays on the High Seas
Videó beküldése

Nemo's War: Holidays on the High Seas

Kiegészítő, 2019
Értékelem!

Ez a játék a Nemo's War (second edition) kiegészítője.

A Nemo's War: Holidays on the High Seas egy közepesen összetett kiegészítő a Nemo's War (second edition) társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. Az alapjátékot 2017-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb egyszemélyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek...

A Nemo's War: Holidays on the High Seas egy közepesen összetett kiegészítő a Nemo's War (second edition) társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. Az alapjátékot 2017-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb egyszemélyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a terület mozgatás, a szimuláció, a kockadobás és a terület befolyásolás/irányítás mechanizmusokra.

Kategória: Tenger, Sci-Fi, Háború, Felfedező, Kaland, Kiegészítő, Könyv alapú, Utazás
Mechanizmus: Akció pontok, Kooperatív, Terület mozgatás, Szimuláció, Kockadobás, Terület befolyásolás/irányítás, Merj és nyerj, Idő követés

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Nemo's War (second edition) társasjáték és kiegészítői (6)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  1 - 2 óra
  • Játékosok:  1 - 4
  • Kiadók:  Victory Point Games
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Nemo's War: Holidays on the High Seas társasjátékhoz