Mozzaroller
Mozzaroller
Mozzaroller
Videó beküldése

Mozzaroller társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A Mozzaroller egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 - 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a kockadobás, a merj és nyerj és a re-rolling and locking mechanizmusokra. Az „Angelo” pizzéria ki...

A Mozzaroller egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 - 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a kockadobás, a merj és nyerj és a re-rolling and locking mechanizmusokra.

A Játéksziget leírása:

Az „Angelo” pizzéria ki sem lát a rendelésekből. A ti feladatotok az, hogy miután dobtatok a kockákkal, feltegyétek a pizzákra a megfelelő feltéteket. A kockadobások után mindig döntenetek kell arról, hogy újra dobtok, vagy további megrendeléseket teljesítetek. A megrendelések teljesítésével megszerezhetitek a törzsvendégeket, aki sok pontot hoznak. Egyszerű szabályok, azonnali játékkezdés, szerencse, kockáztatás, döntés és győzelem! A doboz tartalma: - 51 megrendeléskártya - 8 dobókocka - 6 büntetőkorong - 6 szállítólapka - játékszabály Játékosok száma : 1-4 játékos Játékidő : kb. 25 perc Ajánlott korosztály : 7 éves kortól

Forrás: Játéksziget
2 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 3 990 Ft-tól
 • 2 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Kockajáték
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Kockadobás, Merj és nyerj, Re-rolling and Locking

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Mozzaroller társasjáték vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Mozzaroller társasjáték videók (2)

Kommentek

Kommentek

 • mrsa4

  2022-01-24 07:50:29

  Végtelenül egyszerű szabályrendszerű és kompakt dobozos társasjáték nem csak a kisebbeknek. 7+-os korosztályt céloz meg, de ha van a családban ennél fiatalabb, simán ki lehet próbálni vele is (4-6 éves), és felnőttként is szórakoztató.

  Lényegében van 8 db feltétes kockánk, azzal dobunk, az előre felfordított 8 db pizzarendelés közül kiválasztunk egyet, felpakoljuk a feltéteket, majd - ha tudunk - egy azzal szomszédos rendelésre pakolgatjuk tovább őket. Mindaddig újra dobhatunk a még kézben lévő kockáinkkal, amíg legalább 1 feltétet a dobást követően le tudunk helyezni a rendeléslapokra. Ha nem, akkor a körünk véget ér. Minden teljesített rendelést magunkhoz veszünk, a befejezetlenekért büntipont jár, és amennyi büntipontunk van, a következő körünkben annyivel kevesebb kockával dobhatunk. A befejezett rendelések színét kell a továbbiakban figyelnünk, minél több egyforma színű van nálunk, annál biztosabb, hogy a játék végén nálunk marad a pontokat érő futárlapka. Még egy plusz csavar, hogy a chilivel és fokhagymával szórt pizzákért is pontkombókat kapunk a játék végén, úgyhogy érdemes ezt is figyelemmel kísérni.

  Röviden ennyi. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a kompakt, gyors, szórakoztató kockajátékokat, és kell, hogy legyen otthon több olyan játék, amit le lehet kapni a polcról és két munkafolyamat között le lehet ülni a gyerkőccel kikapcsolódni egy tea (kávésoknak kávé) mellett. Igazi kis #teaparty játék. 🙂

  Akinek tetszik ez a játék, meg úgy alapból a kajatémával operáló játékok, annak ajánlom a fagyis tesóját, a Freeze Factory. Szintén kompakt, gyors és szórakoztató gyerekjáték.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 30 perc
 • Játékosok:  1 - 4
 • Ajánlott életkor:  7+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Jeffrey D. Allers
 • Illusztrátor:  Bartłomiej Kordowski
 • Kiadók:  Piatnik
 • Elérhető nyelvek:  cseh, francia, német, magyar, lengyel, spanyol, szlovák

Kiadások

 • Multilingual edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 16 cm x 16 cm x 5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Mozzaroller társasjátékhoz