Mountain Master
Videó beküldése

Mountain Master

Társasjáték, 2020
Értékelem!

A Mountain Master egy kiváló társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 40 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a merj és nyerj és a solitaire mechanizmusokra.

Angol:
Mountain Master is a game where instead of going deep into a dungeon, we make the opposite, we try to reach the summit of a mountain, with less goblins but a lot of climbing. But...

A Mountain Master egy kiváló társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 40 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a merj és nyerj és a solitaire mechanizmusokra.

Angol leírás

Mountain Master is a game where instead of going deep into a dungeon, we make the opposite, we try to reach the summit of a mountain, with less goblins but a lot of climbing. But don't worry, it's still a RogueClimberLike, so you'll have your HP, your Strengh, Agility and Endurance Checks and your XP to Level Up. You can even find equipment on your way to the top!

You'll have to cross four areas. In each area, you'll need to ration your remaining VIT during the climbing sections, being smart about your chances of success.

The game have very few dice modification. Is more based on rerolling, and knowing when to continue spending more VIT with another try and when to pass because you could compromise the whole climb spending too much VIT in a section. And A LOT of planning

—description from the designer

Kategória: Kártyajáték, Sport, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Merj és nyerj, Solitaire

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Nyomtasd

Ennek a játéknak bizonyos elemei, vagy a társasjáték teljes egésze, otthon is kinyomtatható és játszható.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 40 perc
 • Játékosok:  1
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Tervező:  David Llort
 • Illusztrátor:  David Llort
 • Kiadók:  (Web published)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • Print and Play edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Mountain Master társasjátékhoz