Mombasa: Meeple BR Promo Card
Videó beküldése

Mombasa: Meeple BR Promo Card

Kiegészítő, 2015
Értékelem!

Ez a játék a Mombasa kiegészítője.

A Mombasa: Meeple BR Promo Card egy összetett kiegészítő a Mombasa társasjátékhoz, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 2.5 óra is lehet. Az alapjátékot 2015-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Az Év Játéka kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb stratégiai játék...

A Mombasa: Meeple BR Promo Card egy összetett kiegészítő a Mombasa társasjátékhoz, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 2.5 óra is lehet. Az alapjátékot 2015-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Az Év Játéka kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb stratégiai játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az érték halmozás, a váltakozó képességek, az egyidejű akciók, a pakli tervezés és a kártya húzás mechanizmusokra.

Kategória: Közgazdaság, Kiegészítő
Mechanizmus: Érték halmozás, Váltakozó képességek, Egyidejű akciók, Pakli tervezés, Kártya húzás, Terület mozgatás, Munkás-elhelyezés, Pakli építés, Megtervezett körök/akcók

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Mombasa társasjáték és kiegészítői (5)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  1.5 - 2.5 óra
  • Játékosok:  2 - 4
  • Ajánlott életkor:  12+
  • Kiadók:  Meeple BR Jogos
  • Elérhető nyelvek:  portugál

Alternatív nevei


Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: portugál

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Mombasa: Meeple BR Promo Card társasjátékhoz