MiniMatch
MiniMatch
Videó beküldése

MiniMatch társasjáték

társasjáték, 2009
Értékelem!

A MiniMatch egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 3 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a memória és a minta felismerés mechanizmusokra. Djeco Minimatch kártyajáték Gyorsaság és jó megfigyelőképesség - ezekre lesz...

A MiniMatch egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 3 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a memória és a minta felismerés mechanizmusokra.

A Játéksziget leírása:

Djeco Minimatch kártyajáték Gyorsaság és jó megfigyelőképesség - ezekre lesz szükségetek a Djeco Minimatch kártyajátékban! Osszatok mindenkinek 5 kártyalapot. A többi kártyát egy pakliban lefordítva tegyétek az asztal közepére. A nagyméretű gyűjtőkártyákat is tegyétek lefordítva az asztal közepére. Ügyeljetek arra, hogyha a gyűjtőkártyákat majd felfordítjátok, azokat mindenki jól láthassa. Az első játékos fordítsa fel az első gyűjtőkártyát. Most minden játékos alaposan figyeljen, hogy a kezében tartott lapjain szereplő állatok közül viszontlát-e valakit a nagy gyűjtőkártyán. Ha van azonos állat a lapjaid és a gyűjtőkártyán ábrázolt állatok között, gyorsan csapd le az azonos kártyát! Csak az első helyes kártya lecsapása számít. Ha te voltál a leggyorsabb és tényleg stimmel a lerakott kártya, akkor ezt a kört Te nyerted, és már egy lappal kevesebb is van a kezedben. Azonban ha rossz kártyát tettél le, sajnos vissza kell azt venned és még két büntetőkártyát is vételezned kell a központi pakliból. Ha nem te voltál az első, akkor a lerakott kártyát vissza kell tenned a kezedben tartott lapok közé. A játékot az nyeri, aki először szabadul meg a kezében tartott lapoktól. Amit a Djeco Minimatch kártyajátékról még tudni érdemes: A csomag tartalma: 12 db nagy gyűjtőkártya: 60 db normál méretű kártya Játékosszám: 2 - 5 játékos részére Játékidő: 10 - 20 perc A Djeco Minimatch kártyajátékot 6 éves kortól ajánljuk A Djeco játékok csodálatos világa a gyermekeket és a szülőket is egyaránt elbűvöli, emellett a káprázatosan megrajzolt képek biztosan magukkal ragadják a játékosokat. Nézd meg az összes kiváló Djeco játékot !

Forrás: Játéksziget
9 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 5 190 Ft-tól
 • 9 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Gyerek játék
Mechanizmus: Memória, Minta felismerés

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

MiniMatch társasjáték videók (1)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  10 perc
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  3+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Illusztrátor:  Lili Scratchy
 • Kiadók:  Djeco
 • Elérhető nyelvek:  dán, holland, angol, francia, német, olasz, portugál, orosz, spanyol, svéd

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 11.5 cm x 15.5 cm x 2.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) MiniMatch társasjátékhoz