MetalKrushers
Videó beküldése

MetalKrushers társasjáték

társasjáték, 2006
Értékelem!

A MetalKrushers egy nagyszerű társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a hatszög-rács és a szimuláció mechanizmusokra.

Angol:
MetalKrushers is an action-packed game of mobile metal mayhem. Players construct their Krushers by determining factors such as chassis size, weapons, shields, armor and more....

A MetalKrushers egy nagyszerű társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a hatszög-rács és a szimuláció mechanizmusokra.

Angol leírás

MetalKrushers is an action-packed game of mobile metal mayhem. Players construct their Krushers by determining factors such as chassis size, weapons, shields, armor and more. Once built, players maneuver their Krushers into one of the futuristic arenas and the fast-paced melee begins. Krush or be krushed is the name of the game.

Take your place at the top of the heap, or become part of it.

MetalKrushers is a tactical board game of gladiatorial robot combat for two to six players ages 10 and up. The PDF includes a 14-page rulebook plus a page of Krusher sheets, a page of Krusher counters, two pages of charts, three pages of arena maps and a deluxe color cover. Players will need two six-sided dice and something to write with. Games can last from 30 minutes to an hour, depending on players.

Kategória: Sci-Fi, Harc
Mechanizmus: Hatszög-rács, Szimuláció

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

MetalKrushers társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Tervező:  Adam Loper, Peter Spahos
 • Illusztrátor:  Claudia Cangini
 • Kiadók:  Snarling Badger Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) MetalKrushers társasjátékhoz