Mentsd meg a bolygót
Videó beküldése

Mentsd meg a bolygót társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

A Mentsd meg a bolygót egy nagyszerű társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szavazás mechanizmusra. Elég okos vagy, hogy megmentsd a Földet? A Mentsd meg a bolygód egy nyitott szabályú családi játék, amit egyénileg és csapatokban is...

A Mentsd meg a bolygót egy nagyszerű társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szavazás mechanizmusra.

A Játéksziget leírása:

Elég okos vagy, hogy megmentsd a Földet? A Mentsd meg a bolygód egy nyitott szabályú családi játék, amit egyénileg és csapatokban is játszhattok. A játék célja, hogy minél jobban megismerjétek Földünk klímáját, bioszféráját, és az ezek megóvására tett törekvéseket, lehetőségeket. A Föld kontinensein a táblán jelzett környezetszennyező energiaforrásokat hasznosító erőműveket megújuló energiaforrást kiaknázó erőművekre kell cserélnetek. Hogyan? Válaszoljatok helyesen egy-egy környezetvédelmemmel, energiával vagy a föld növényvilágával, állatvilágával kapcsolatos kérdésre, és máris elhelyezhetitek a zöld-erőművet jelölő lapkát a a kiválasztott kontinensen. Tanuljatok játék közben, hogy a következő alkalommal már egyre többet tudjatok meg otthonunkról, a Földről. A játék több, mint 100 feladatkártyát tartalmaz, így újabb és újabb érdekességeket ismerhettek meg. játékosok száma: 2-10 fő. Ajánlott korosztály: A játékot 10 éves kortól ajánljuk.

Forrás: Játéksziget
Az üzletekben most 42% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 8 000 Ft-tól
 • 11 ajánlat

Kategória: Egyszerű, Környezet
Mechanizmus: Szavazás

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 45 perc
 • Játékosok:  2 - 10
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Kiadók:  Topi Games
 • Elérhető nyelvek:  magyar

Kiadások

 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: magyar

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Mentsd meg a bolygót társasjátékhoz