Men of Iron Tri-Pack
Videó beküldése

Men of Iron Tri-Pack társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

A Men of Iron Tri-Pack egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1 - 3 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a hatszög-rács, a szimuláció, a kockadobás, a zone of control és a line of sight mechanizmusokra. Közkívánatra visszatért...

A Men of Iron Tri-Pack egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1 - 3 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a hatszög-rács, a szimuláció, a kockadobás, a zone of control és a line of sight mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Közkívánatra visszatért a Men of Iron sorozat első három játéka: Men of Iron, Infidel és a Blood & Roses. De várj, ez nem minden, amit kapsz, hiszen itt van még a Azincourt-i csata a C3i magazin #22-es számából.

A mindent elindító játék, a Men of Iron a 14. század eleji gyalogság életébe enged újbóli betekintést, valamint ismét megtapasztalhatod a kombinált, fegyveres hadviselés felbecsülhetetlen értékét és a terepviszonyok jelentőségét és kihasználását a védekezések során. A megelevenedő történetek azokra a kulcsfontosságú összetevőkre helyezik a hangsúlyt, amelyek ezeket a csatákat oly lenyűgözővé tették: a hosszú íj védekező erejére, különösen akkor, ha gyalogos vagy akár lovas fegyveresekkel együtt használják.

Azincourt V. Henrik híres győzelmét írja le a százéves háború alatt.

A Men of Iron sorozat második kötete, az Infidel (Hitetlen) a keresztények és a muszlimok korai keresztes háborúinak korszakának főbb csatatereire repít. Ez az az időszak, amikor az európai nehézlovasság szerepe és ereje megkerülhetetlen volt - akik dühödt és nyílt rohamokra voltak képesek, karddal és lándzsákkal felvértezve - a kelet-európai/török könnyűlovasság taktikáival szemben – akik a lovas íjászokra helyezték a hangsúlyt.

A Blood & Roses az 1455 és 1487 közötti angliai Rózsák háborújára összpontosít. Ebben a hadviselésben a legtöbb ember valóban „vasból” volt, olyan erős és teljesen vértben, hogy az egységek mobilitása erősen megkérdőjelezhető volt. Ebben az időszakban jelent meg és került bevetésre a lőpor. És bár sok angol fegyveres ült lóháton, ezt szinte kizárólag a szállítás miatt tették. A legtöbb harc gyalogosan zajlott… és meglehetősen kegyetlen volt.

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Forrás: Szellemlovas
2 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 34 910 Ft-tól
 • 2 ajánlat

Kategória: Háború, Középkori, Reneszánsz
Mechanizmus: Hatszög-rács, Szimuláció, Kockadobás, Zone of Control, Line of Sight

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Men of Iron Tri-Pack társasjáték videók (2)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 - 3 óra
 • Játékosok:  1 - 2
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Richard H. Berg
 • Illusztrátor:  Rodger B. MacGowan, Mark Simonitch, Charles Kibler, Mike Lemick, Knut Grünitz, J. J. Dassy
 • Kiadók:  GMT Games LLC
 • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
  • Súly: 2.3 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Men of Iron Tri-Pack társasjátékhoz